Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In Oosterhout speelde team ’t Vaartje met 4-4 gelijk tegen team de Beuk. De winst werd gepakt door de kersverse kopman Danny van Kasteren en Toon Verbunt. Danny kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.517. Toon liet 0.350 voor zich noteren. Zowel Leo Loonen als Embert Broekhoven kwamen slechts twee luttele caramboles te kort.

In de tweede wedstrijd moest team ‘t Vaartje in sportcafé ’t Vaartje nipt verlies incasseren tegen ’t Steegje uit Made. In de eerste sessie was er verlies voor Toon Verbunt en een gelijkspel voor Leo Loonen. In de tweede sessie speelde Ad Faro een degelijke partij. Hij nam al snel een voorsprong en gaf deze niet meer af. Op de andere tafel ook een uitstekend begin voor Embert Broekhoven. Hij kon dit echter geen goed vervolg geven en verloor alsnog. Hiermee is de 3-5 nederlaag een feit.

Nipt verlies voor P.C. Kamp
In Dordrecht moest team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. nipt verlies incasseren tegen team de Staart. De enige winstpartij kwam oWilly speelde met het moyenne van precies 0.500 een prima partij. Toch kwam zijn opponent slechts twee caramboles te kort. Jan Ligtenberg speelde met 0.520 een beter moyenne. Toch leverde hem dit slechts een remise partij op. Piet Kamp kon niet echt in zijn spel komen en verloor. Ton Kemmeren had pech. Hij kwam terug van een flinke achterstand. In de slotfase kwam hij slechts één luttele carambole te kort.

Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Volle winst team ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje pakte team ’t Vaartje de volle winst met 30-20. Henk Smolders senior zette de toon. Hij pakte in de eerste partij bekwaam de winst. Zijn zoon Henk Smolders junior, liet zien waartoe hij in staat is. Hij won in slechts 42 beurten en liet het voortreffelijke gemiddelde van 0.400 voor zich noteren. Hij maakte een fraaie reeks van vier caramboles. In de laatste wedstrijd maakte kopman Ad Smolders het karwei bekwaam af. Hij had slechts 39 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij liet het schitterende moyenne van 0.692 voor zich noteren. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vijf.

Hazenberg pakt de winst
In sportcafé ’t Vaartje pakte team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen de winst met 27-24. De enige verliespartij kwam op naam van teamleider Embert Broekhoven. Embert kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Winst was er echter voor kopman Charles Mekes en Theo Laros. Charles speelde een gedegen partij en was na 56 beurten bij de finish. Hij maakte nog een mooie serie van zes. Theo liet zien zich in het district prima thuis te voelen. Hij kwam uit op het voor hem fraaie gemiddelde van 0.347.

Team De Hoef delft het onderspit
In Oosterhout verloor team De Hoef met maar liefst 30-19 van team De Eekhoorn. Geert vd. Sande en Toine van Berkel kregen weinig kans. Toine kreeg maar 36 beurten en Geert zelfs maar 32. Ook Piet Kuypers kwam niet in zijn spel en moest verlies incasseren.

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein
AK verliest opnieuw
In Dussen verloor team AK met 29-21 van team ‘t Pleintje. De enige winst kwam op naam van gelegenheidskopman Embert Broekhoven. Hij speelde een degelijke partij en was al na 41 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 0.707. Edwin Ligtenberg kwam er niet aan te pas. Hij kreeg ook maar 36 beurten. Erwin Ligtenberg kwam niet in zijn spel, zodat veries onvermijdelijk werd. gaf in sportcafé ’t Vaartje in de eerste partij het goede voorbeeld en pakte de winst. Jos Hamers kwam aanvankelijk niet in zijn spel. Later ging het wat beter kopen. Hij moest echter verlies incasseren. Evenals Jan Ligtenberg, hoewel Jan uitkwam op het fraaie gemiddelde van 0.633. Jan kreeg echter maar 30 beurten

Aankondigingen
Biljartsport derde divisie
Lion van Loon thuis
Op donderdagavond 24 september speelt team autobedrijf Lion van Loon in sportcafé ’t Vaartje tegen team Vissenberg uit Zundert. Deze wedstrijd is verzet. Het team is sterk gestart met een 0-8 overwinning. Het zal er alles aan doen om dit een goed vervolg te geven. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur. Team autobedrijf Lion van Loon bestaat uit kopman Marrie Groeneveld, Daniël v.d Geld, Gerbert v.d. Lee, Jurgen Sauvillers en Arnoud van Rooij. Embert Broekhoven en Ad Faro staan reserve bij dit team.

Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot
Hazenberg en ’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 29 september spelen de teams Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden en team sportcafé ’t Vaartje in eigen huis. Het zijn wedstrijden in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team Hazenberg speelt tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broekhoven, Jan Smeekens en Theo Laros. Team ’t Vaartje speelt op deze avond tegen team Prinsenhoeven uit Tilburg. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ad Smolders, Henk Smolders jr., Henk Smolders sr. en Leo Loonen. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Reacties