Zwemvierdaagse keert terug naar Dongen

jun 26 , 10:40 Nieuws
zwemvierdaagse
Van 2 tot en met 6 september 2024 vindt na lange tijd de Zwemvierdaagse weer plaats in Dongen. Dit sportieve evenement, georganiseerd door Zwemvereniging de Vennen in samenwerking met Zwembad de Vennen, biedt jong en oud de kans om vier avonden te zwemmen en herinneringen op te halen aan vroegere edities.
Gedurende deze vijf avonden, tussen 18:00 en 20:00 uur, zwemmen de deelnemers 2 verschillende afstanden: kinderen tot 10 jaar zwemmen 250 meter per avond en iedereen vanaf 10 jaar zwemt 500 meter per avond. De kosten zijn zeer toegankelijk: voor kinderen tot en met 10 jaar bedraagt de deelname slechts € 5,00 en voor zwemmers vanaf 10 jaar is het tarief € 7,00. De enige voorwaarde is dat deelnemers minimaal vier van de vijf avonden meezwemmen, met als verplichte avond de vrijdag, vanwege het feestelijke slot en de medaille-uitreiking.
Voor velen van ons roept de Zwemvierdaagse warme jeugdherinneringen op. Vroeger vond dit evenement plaats in het oude zwembad de Salamander. Wie kan zich de geur van chloor, de natte tegels en het gevoel van prestatie nog herinneren? Nu wordt de traditie voortgezet in zwembad de Vennen, maar de nostalgische sfeer blijft onverminderd. De afsluiting op vrijdagavond belooft een hoogtepunt te worden. Naast de medaille-uitreiking, die een mooie beloning vormt voor alle zwemmers, is er ook een gezellig feestje in de kantine van het zwembad. Zo sluiten we dit mooie evenement feestelijk samen af.
Mis deze kans niet om deel te nemen aan een sportief en sociaal evenement dat generaties van Dongense inwoners met elkaar verbindt. Schrijf je in, duik in het water en beleef samen met anderen de Zwemvierdaagse in zwembad de Vennen. Wij kijken ernaar uit om jong en oud te verwelkomen van 2 tot en met 6 september 2024! Meer informatie en inschrijving kan via https://www.zwem4daagse.nl/de-vennen/join/#formulier , of bezoek de website van Zwemvereniging de Vennen www.zvdevennen.nl . We hopen jullie allemaal te zien tijdens deze sportieve dagen!