Wild Romance brengt legendarisch album Shpritsz naar Podium De Cammeleur

20 sep , 9:13 Nieuws
wildromance1
Op zaterdag 28 september staat Podium De Cammeleur in het teken van een explosieve rockervaring wanneer Wild Romance het podium betreedt.
De band, bekend als de legendarische begeleidingsband van Herman Brood, viert het 45-jarig jubileum van het iconische album Shpritsz met een tour die volledig gewijd is aan dit onvergetelijke werk. Het album Shpritsz heeft niets aan kracht ingeboet en wordt nog steeds beschouwd als een mijlpaal in de Nederlandse rockgeschiedenis. Het album werd door muziektijdschrift Oor uitgeroepen tot het op drie na beste Nederlandse album aller tijden. Bovendien maakte de VPRO er een Classic Albums documentaire over, en bereikte het album de #35 positie in de Amerikaanse hitlijsten. Redenen genoeg voor Wild Romance om dit meesterwerk opnieuw tot leven te brengen tijdens hun nieuwe tour.
Tijdens het concert in De Cammeleur zal het volledige album Shpritsz worden gespeeld, aangevuld met de grote hits van Herman Brood & His Wild Romance. De originele gitarist en componist Dany Lademacher, verantwoordelijk voor de iconische gitaarlick van Saturday Night, zal uiteraard van de partij zijn. Naast Lademacher bestaat de band uit topmuzikanten zoals David Hollestelle, verkozen tot All Time Favourite Gitarist Benelux, toetsenist Otto Cooymans, bassist Gee Carlsberg, drummer Jan ’t Hoen en de charismatische zanger en frontman Jo de Roeck. De naam “Wild Romance’ doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens en nu herleeft de glorie. Bereid je voor op een avond vol rauwe energie, ongepolijste rock en tijdloze klassiekers. Mis het niet!
Datum: 28 september
Aanvang: 21.00 uur
Tickets: Verkrijgbaar via https://podiumdecammeleur.nl/evenement/wild-romance-shpritsz-hitsz-tour/
www.podiumdecammeleur.nl