Wegens succes een blijvertje!

05 okt 2022, 17:03 Nieuws
vrijmibogroot
De twee eerste edities van de vrijdagmiddagborrel zijn vol enthousiasme ontvangen. We houden het erin!
Op 14 oktober staat de eerstvolgende gepland vanaf 16.00 uur! Er zijn lekkere bieren van Opener met een kleine proeverij én er staan heerlijke vrijdagse borrelhappen op de kaart! Wij zorgen voor een lekker muziekje van Fernando Lewis oftewel de in Dongen opgegroeide gitarist/zanger Ferry Smans. Neem je vrienden en collega’s mee en sluit de werkweek af bij De Cammeleur!
Nachtportier en Scream & Stout
Opener uit de Eindsestraat in Dongen is deze vrijdag aanwezig met verschillende Opener bieren, waaronder het bier wat samen met EKS Koffie gebrouwen is. Het bier met de mooie naam ‘Nachtportier’ is een zijdezachte Porter, maar dan met een extra infusie van koffie afkomstig van EKS Koffie. Ook de winnaar van het Brabants lekkerste bier ‘Scream & Stout’ is te bestellen.
Dongense roots
De mooiste blues & jazz ballads, one man soul, - en de gaafste popmuziek. Fernando Lewis speelt het allemaal slechts ondersteund door zijn gitaar. Fernando is opgegroeid in Dongen, dus we kunnen wel stellen dat we er een Dongens feestje van gaan maken!
Zet het in je agenda!
Elke tweede vrijdag van de maand: vrijdagmiddagborrel bij De Cammeleur. Dus wat doe jij op 11 november? We zien je graag!