Vrijwilligers Oranjeparkfestival zijn er klaar voor

apr 15 2023, 12:55 Nieuws
opf234
Vrijdagavond was het tijd voor de officiële kick-off van het Oranjeparkfestival 2023. De vrijwilligers die tijdens het festival op 26 en 27 april hun uiterste best gaan doen om het evenement in goede banen te leiden kwamen bijeen in Café De Salamander. Daar werden zij uitgebreid bijgepraat over alle ins en outs van het festival.
Inmiddels is het Oranjeparkfestival uitgegroeid tot een niet meer weg te denken festijn op de Dongense evenementenkalender. Bij de organisatie en de uitvoering van het festival zijn zo'n 200 vrijwilligers actief. Vanaf begin september zijn bestuur en projectgroepen bezig om een aantrekkelijk festival te kunnen bieden.
Vanaf komend weekeinde zal Park Vredeoord in een paar dagen tijd opgebouwd worden tot Oranjepark waar duizenden Dongenaren een avond en een dag lang kunnen genieten van live muziek van een groot aantal artiesten, attracties voor jong en oud en natuurlijk een hapje en een drankje. Nieuw dit jaar zijn het beker-recyclesysteem ( klik hier voor uitleg ) en de inschrijving voor de kindermarkt ( klik hier ). Ook zal het grote podium een nieuwe vorm krijgen.
Het volledige programma is te vinden in de Oranjeparkfestivalkrant die deze week huis aan huis verspreid is in Dongen, Klein-Dongen, Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer. Door hier te klikken komt u op de website van het Oranjeparkfestival en kunt u het programma online bekijken.