Ben erbij! schrijf je nu in voor de kindermarkt tijdens het Oranjeparkfestival

Foto:

Een van de hoogtepunten van het Oranjeparkfestival is de jaarlijkse kindermarkt.Duizenden Dongenaren schuifelen langs fleurige kleedjes met een groot amanbod aan spulletjes die inmiddels overbodig zijn geworden bij de jonge aanbieders. Muzikantjes delen hun talent terwijl op andere plaatsen misschien wel een spelletje gespeeld met de bezoekers. Kortom, een gezellige chaos!

Om de organisatie van deze kindermarkt beheersbaar te houden wordt dit jaar gewerkt met een voorinschrijving. Daarmee ben je zeker van een plekje op deze traditionele en oergezellige Koningsdagactiviteit. Hubert Broeders, voorzitter van het organiserende Oranje Comité Dongen, legt uit: “een kindermarkt hoort bij Koningsdag maar we willen het voor de organisatie, de bezoekers én de verkopertjes wel veilig en beheersbaar houden. Daarom gaan we vanaf dit jaar werken met inschrijvingen. Niet schrikken, het betekent niet dat er kosten aan verbonden zijn. Natuurlijk blijft het gratis om een plekje op deze kindermarkt te krijgen.”

Hoe werkt het?
Op de website van het Oranjeparkfestival kun je vanaf zondag 2 april je plaats op deze vrijmarkt reserveren. Er zijn ruim 100 plekken beschikbaar, maar de ervaring leert dat dit aantal snel bereikt is. Niet te lang twijfelen dus! Van de organisatie krijg je een vast nummer toegewezen zodat je zeker bent van je plekje.
De deelnemers aan de kindermarkt melden zich op 27 april bij de marktmeester, die te vinden is bij de ingang aan het Wilhelminaplein (bereikbaar via de straat bij de Boerenbond). Dat is ook de enige plaats waar vandaan je met je spulletjes het terrein op kan komen. De marktmeester geeft aan waar je genummerde plek zich bevindt, waarna je deze kunt gaan inrichten. Belangrijk is om te weten, dat je je plek volledig schoon dient achter te laten. Dit wordt ook gecontroleerd door de marktmeester, die dan nog een heerlijke verrassing voor je in petto heeft.

Op de bonnefooi aankomen met je verkoopwaar heeft vanaf dit jaar dus geen zin, want de marktmeester laat alleen kinderen toe die zich via de website hebben ingeschreven en een nummer toegewezen hebben gekregen. Wacht dus niet langer en verzeker jezelf van een plekje op deze gezelligste markt van het jaar.
Inschrijven voor de kindermarkt op Koningsdag donderdag 27 april ( kan via -> https://forms.gle/Cdje1SYc5MmzKQRQ6 Spelregels: https://www.oranjeparkfestival.nl/programma_27_april/vrijmarkt/ Hier vind je tevens de spelregels.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen