Vrijdag 14 juni, Karrewiel Pub Quiz 

jun 13 , 11:39 Nieuws
pubquiz1306
Wegens privé omstandigheden bij de quizmaster is het niet gelukt een mooi artikel te schrijven over voorgaande quiz. Deze avond verliep helaas niet helemaal op rolletjes maar dat stond de gezelligheid niet in de weg.
Door een technische fout werd Team “Duo Fantastico” uitgeroepen tot winnaar van de avond. Maar dit inmiddels befaamde team (Duo, Trio of Quatro) was het niet eens met de uitslag en besloot hun eerste prijs af te staan aan team “Brockenbuben”. Na controle bleek dit geheel juist te zijn, en met welgemeende excuses mocht team “Brockenbuben” zich de terechte winnaar van de avond noemen. Hieruit blijkt maar weer dat gezelligheid en saamhorigheid bij de Karrewiel Pub Quiz voorop staat!
Morgen, vrijdag 14 juni, spelen we alweer de laatste (???) quiz van dit seizoen. Er zijn nog een paar tafeltjes vrij dus opgeven kan nog, maar ben er snel bij [email protected] of 0162-321639. In verband met grote belangstelling heeft de organisatie besloten nog een allerlaatste, ingelaste, Quiz te organiseren op ZATERDAG 13 juli. Deze avond gaan we extra leuk uitpakken. Noteer deze datum in je agenda, of nog beter: Geef je snel op!