TTO-informatieavonden op 20 en 21 oktober

okt 04 2021, 16:43 Nieuws
cambreurtto
Het Cambreur College organiseert TTO informatie avonden voor de leerlingen van de groepen 7 en 8. Het Cambreur College is natuurlijk wel bekend en de meeste leerlingen uit de bovenbouw van de basisscholern hebben vast en zeker al wel eens gehoord van tweetalig onderwijs. Maar wat is dat TTO nu precies? En hoe ziet een les er dan uit? En zou dat iets voor jou zijn?
Voor groep 7:
Kom op 21 oktober met (één van) je ouders naar de prachtige nieuwbouw van het Cambreur College, Mgr. Schaepmanlaan 13 in Dongen . Dan krijg je antwoord op al deze vragen.
Voor groep 8:
Kom op 20 oktober met (één van) je ouders naar de prachtige nieuwbouw van het Cambreur College, Mgr. Schaepmanlaan 13 in Dongen . Dan krijg ook jij antwoord op al deze vragen.
Beide avonden beginnen om 19.00 uur of om 20.30 uur. Inschrijven kan via de website van het Cambreur College https://cambreurcollege.nl/groep-7-en-8/informatieavonden/ Een paar TTO-leerlingen vertellen je over hun ervaringen, je krijgt alvast een echte TTO-les, je ziet kinderen die misschien wel bij jou in de klas komen en aan jouw vader en/of moeder vertellen we graag over de meerwaarde van tweetalig onderwijs en de manier waarop wij de TTO-afdeling ingericht hebben.
Voor ouder(s) / verzorger(s) van groep 7 en groep 8,
In deze fase van nadenken over vervolgonderwijs voor uw kind nodigt het Cambreur College u van harte uit om kennis te maken met tweetalig onderwijs. "We bieden dit aan voor de havo- en de vwo-leerling. De kennis van het Engels op dit moment is daarbij niet van belang. Motivatie om deze waardevolle uitdaging aan te gaan wel. Voor uw kind een definitieve keuze maakt is het goed om kennis te nemen van de mogelijkheden die er voor hem/haar zijn."
Graag tot 20 of 21 oktober a.s.