Statiegeld-actie: Stormvogels halen 20 april lege flessen op

08 apr , 19:41 Nieuws
stormvogels
Volgend jaar bestaat de meest bijzondere scouting van Dongen en misschien ook wel van Brabant en Nederland al weer 40 jaar!
Ooit begonnen als een klein groepje met 6 Dongense scouts met een verstandelijke beperking zijn zij uitgegroeid tot de grootste scoutinggroep in heel Nederland voor mensen met een beperking. Tegenwoordig komen de scouts niet meer alleen uit Dongen,maar weten zo’n 50 leden uit de wijde regio Scouting De Stormvogels te vinden. Een jubileum van 40 jaar De Stormvogels moet uiteraard gevierd worden, maar een feest kost geld. Daarom zijn er allerlei acties bedacht om geld in te zamelen voor het grote jubileumfeest in 2025. De eerste actie staat komende zaterdag op de agenda: De
Stormvogels trekken gewapend met bolderkarren en tassen de wijk (en Dongen) in om statiegeld in te zamelen.
Tussen half 2 en half 4 zullen zij de huizen langsgaan en om uw statiegeldflessen en -blikjes te vragen. Bent u niet thuis, of woont u niet in de buurt van het Scoutinggebouw, maar u gunt De Stormvogels wel uw statiegeld? U kunt ook
uw flessen en blikjes afgeven op het scoutinggebouw aan de Oude Baan 99H. Dit kan die 20 e april, maar ook elke zaterdagochtend tussen 8 en 12 uur als de klusploeg aanwezig is, kunnen de flesjes en blikjes ingeleverd worden.
Wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan het veertig jaar-jubileumfeest? Dan mag er uiteraard contact worden opgenomen met de jubileumcommissie via [email protected] .
Voor nu: schenk nog een colaatje in of pak iets anders te drinken en lever de lege fles nog niet in. Proost!
statiegeldactie