3e Tetstoernooi was weer grandioos

01 jul , 15:53 Nieuws
tets24
Zondag 30 juni werd de Oude Baan ter hoogte van Café Zalencentrum De Viersprong weer omgetoverd tot hét Tetswalhalla van Nederland.
Alweer voor de 3e keer barstte de strijd los om die felbegeerde “Gouden Kaaiband”. 60 koppels gingen met elkaar de strijd aan in een sportieve maar vooral gezellige middag.Onder prima weersomstandigheden genoot het publiek zichtbaar van alle fanatieke deelnemers. Ook een lekker hapje, drankje en muzikale klanten van onze eigen Tets-DJ ontbraken niet die middag. Ondertussen leefden de kinderen zich uit op het luchtkussen en in onze pop-up-mega-zandbak. Tijdens de pauze trakteerde kersverse jeugdhofkapel “de Peejekraokers” het publiek op enkele leuke feestnummers. Geheel volgens traditie werd ook dit jaar een mooie cheque uitgereikt aan een goed doel. Dit jaar mag Stichting “Parkplezier” een mooie bijdrage tegemoet zien van maar liefst € 515,00. Stichting Parkplezier zet zich in om park Vredeoord tot een gezellig leefgebied te maken voor de Dongense gemeenschap. Naast het zelf organiseren van evenementen, faciliteert en ondersteunt zij organisaties bij het organiseren van activiteiten in het park.
In een zinderende finale was het de debutant, team “Bolkieeee”, die aan het langste eind trok en zich Tetskampioen 2024 mag noemen. Nieuw dit jaar was de prijs voor het meest originele Tetskoppel. Team “Op hop z’n kantje” ging met die prijs aan de haal en mocht 2 overheerlijke “mega-tets(gehakt)ballen” in ontvangst nemen. Deze Tetsmiddag kan niet zonder de bijdrage van alle deelnemers en natuurlijk alle sponsors, in het bijzonder Fred en Petra van “Café Zalencentrum De Viersprong”; nogmaals enorm veel dank!
tets2410
De organisatie kijkt uit naar de volgende editie van het Dongens Tetstoernooi; noteer alvast 29 juni 2025 in de agenda!
Bekijk meer foto's in de fotoserie bovenaan dit artkel