Ga goed voorbereid op vakantie en geniet zonder zorgen van uw welverdiende rust.

Foto:

Ingezonden Met de zomervakantie voor de deur is het de hoogste tijd om uw reisverzekering onder de loep te nemen. Bij BreAss begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten. Een goede reisverzekering biedt niet alleen financiële bescherming, maar ook gemoedsrust, zodat u optimaal kunt ontspannen.

Wat dekt een reisverzekering?
Een reisverzekering dekt verschillende onvoorziene kosten tijdens uw reis, waaronder:

  • Medische kosten: Spoedeisende zorg in het buitenland.
  • Bagagedekking: Bescherming tegen verlies, diefstal of beschadiging van uw bagage.
  • Annuleringsverzekering: Vergoeding bij annulering of onderbreking van uw reis.
  • Reisongevallen: Uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.
  • Rechtsbijstand: Juridische hulp bij geschillen in het buitenland.

Uw reisverzekering op maat
Of u nu op avontuur gaat, een luxe cruise boekt of een ontspannen strandvakantie plant, Johannie Brenders van BreAss helpt u graag bij het kiezen van de juiste dekking. Met haar expertise zorgt ze ervoor dat u goed verzekerd op reis gaat, afgestemd op uw specifieke behoeften en reisplannen. Bij BreAss kunt u gewoon binnenlopen voor advies. Johannie Brenders biedt niet alleen hulp bij het kiezen van de juiste reisverzekering, maar kan ook uw andere verzekeringen doornemen om te zien of er verbeteringen mogelijk zijn.

Laat uw reisverzekering controleren
Bent u er zeker van dat uw huidige reisverzekering voldoende dekking biedt voor uw komende vakantie? Plan vandaag nog een gesprek bij BreAss en ga zorgeloos op reis. U bent van harte welkom bij ons kantoor in Dongen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Kijk op www.breass.nl voor de actuele openingstijden of bel 0162 – 317 660.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen