Nieuwe hoofdsponsor DongenIce editie 17

Foto: Tim van der Zouwen / Sutedjo fotografie

“Vanaf vandaag mogen we Floris’Hand verwelkomen als hoofdsponsor van de 17e editie van DongenIce. Floris’Hand is dan wel onze nieuwe hoofdsponsor, maar toch zal er een andere naam te zien zijn bij ons jaarlijkse winterevenement. Floris’Hand krijgt vanaf september namelijk de naam Van Loon, maar blijft dicht bij Dongen.” Dit meldt de organisatie van het jaarlijks terugkerende winterevenement.

“Als lokale speler leveren we al jaren met veel enthousiasme een actieve bijdrage aan het winterspektakel door de populaire Curling Competitie te organiseren. Na het succes van de vorige edities zijn we ontzettend blij en trots dat we dit jaar, mét onze nieuwe naam, als hoofdsponsor onze steun aan DongenIce verder kunnen uitbreiden. Het is een mooi, lokaal evenement dat Dongenaren met elkaar verbindt en daar dragen we graag ons steentje aan bij”, vertelt Arthur Lapidaire van Floris’Hand.

“Met nog 5 maanden te gaan, zijn de eerste voorbereidingen van de 17e editie van het jaarlijkse winterevenement al in volle gang. Het belooft een fantastische nieuwe editie te gaan worden. Wij kijken er enorm naar uit om met iedereen die Dongen een warm hart toedraagt te kunnen proosten op de 17e editie én op onze nieuwe naam Van Loon. D’Ice to meet you in december!”, aldus Dianne de Kort van Floris’Hand.

De organisatie dankt Van Loon voor het vertrouwen en kijken uit naar een geslaagde editie van DongenIce. Editie 17 van DongenIce vindt plaats van vrijdag 13 december 2024 t/m zondag 5 januari 2025. Wederom 23 dagen winterpret in Dongen, voor iedereen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen