Reisblog concertreis KMD: “alweer de laatste dag!”

Foto:

Het Groot Orkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen maakt dit hemelvaartsweekend een concertreis in Zuidwest België. Lara Bosters houdt het thuisfront op de hoogte van alle gebeurtenissen en avonturen in deze KMD-reisblog

Zondag 12 mei…alweer de laatste dag!

7:30 uur
Voor de laatste keer aan het ontbijt in het Hostel. We hebben een fijn verblijf gehad!

10:00 uur
De groep wordt in 2 groepen verdeeld. De ene groep begint met een busrit langs 3 begraafplaatsen met slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. De tweede groep gaat het museum In Flanders Fields bezoeken in Ieper. De groepen zijn gewisseld na 2 uur.

15:00 uur
Helaas is het tijd om naar huis te gaan. De busrit gaat van start. Tijdens de rit hebben we de uitslag te horen gekregen van de Pubquiz van afgelopen vrijdagavond. De winnaar is 3 maal 3 is 9! Dit team bestaat uit Charles, Robin, José, An en Wim. Hier hebben ze een handdoekje gewonnen met het logo van de concertreis.

18:00 uur
Na flinke file bij Antwerpen zijn we weer aangekomen bij de Salamander. Even een extra rondje over de laatste rotonde zodat we samen ‘Brabant’ van Guus Meeuwis kunnen meezingen. Wat een gezellige en muzikale reis hebben we gehad. Een erg hard applaus voor de reiscommissie die dit al een jaar lang aan het plannen zijn. Een ontlading dat alles goed is gegaan!

Benieuwd naar meer beelden? Je kan onze socials volgen op Instagram en Facebook!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen