Reisblog concertreis KMD: "Proost op de concertreis"

mei 11 , 9:22 Nieuws
kmdreis21
Het Groot Orkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen maakt dit hemelvaartsweekend een concertreis in Zuidwest België. Lara Bosters houdt het thuisfront op de hoogte van alle gebeurtenissen en avonturen in deze KMD-reisblog
Dag 2 - Vrijdag 10 mei
7:30 uur
De eersten zaten al aan het ontbijt in het Hostel. Van broodjes tot cornflakes, we kunnen goed door de dag komen! Een aantal tafels waren speciaal gereserveerd voor de vereniging.
Onderweg met de bus naar Lille. Er moeten teams gemaakt worden van 4/5 personen voor de speurtocht. Team ‘Rouge Cinq’ en team ‘Prins Andreo de LVII’ hieronder op de foto!
kmdreis23
De start van de speurtocht. Iedereen krijgt coördinaten voor de locaties. Je loopt per team een andere route langs dezelfde locaties. Soms kom je even een ander team tegen! Van vragen beantwoorden tot leuke foto’s maken, het zit er allemaal bij.
kmdreis21
De muzikanten hadden de keuze om de Crypten te bekijken onder de Kathedraal.
kmdreis28
Tijd voor ons tweede concert. In de Cathedrale Notre-Dame-De-La-Treille met een behoorlijke echo. Mensen liepen in en uit, maar een aantal bleven het gehele concert luisteren. Onze Jacques Brel medley werd hier vooral herkend!
kmdreis29
We lopen weer richting de bus om onze dag te eindigen bij het Hostel.
kmdreis22
kmdreis27
Start van de barbecue. Bij het Hostel is er een barbecue geregeld met heerlijk vlees, vis en verschillende salades.
kmdreis24
kmdreis25
21:00 uur
Saskia en Freek van Baaren hebben samen een leuke, diverse Pubquiz in elkaar gezet. De leden werden door elkaar gehusseld en verdeeld in verschillende teams. Rondes kwamen langs zoals het raden van films op basis van de muziek en de goede bezienswaardigheden in België plaatsen op de kaart.
kmdquiz
22:30 uur
Proost op de Concertreis. Wij gaan nog even door. Tot morgen!
kmdreis26