39e Tractorbehendigheidswedstrijd van Oranjestichting-Klein-Dongen-Vaart

Foto: Mark Dankers

Alweer voor de 39e keer organiseert de Oranje stichting Klein Dongen Vaart op zondag 28 april de Tractor Behendigheid Wedstrijd (TBW).

We zijn wederom te gast bij Toon den Boer op zijn weiland aan de Vogelenzangweg. We gaan er weer een gezellige evenement van maken in Klein Dongen Vaart.
Sportiviteit, gezelligheid en gezonde rivaliteit staan altijd voorop bij onze TBW. Een wedstrijd voor dames, heren, veteranen en jongeren. Met vele jeugdige deelnemers hebben we de toekomst zullen we maar denken. Voor ons extra motivatie om er ook dit jaar weer iets speciaal van te maken. De deelnemers gaan hun behendigheid tonen bij een zestal verschillende spellen. Dus komt dat zien op 28 april om 12.30 uur in de Vogelenzangweg. Waar U door de organisatie vriendelijk wordt ontvangen en waar Arjan van de Veeken het geheel aan elkaar praat. Gratis entree en gratis parkeren.

Deelname vindt altijd plaats met goedkeuring van de organisatie. Inschrijving vanaf 12 uur!, 12.30 u uitleg spellen, 13.00 u aanvang wedstrijd. Deelnemers dienen bij hun verzekering te melden dat er deelgenomen gaat worden aan een behendigheidswedstrijd. Deelnemers dienen een geldig tractor rijbewijs of autorijbewijs B van voor 1 juli 2015 te kunnen tonen bij de inschrijving! Kruisboogvereniging “Onderling Vriendschap” De Moer komt voor een demonstratie kruisboog schieten. Tussendoor kan eenieder de kruisboog hanteren of met een luchtbuks zijn schietkunsten tonen. De kleintjes kunnen met de pijl en boog hun schietkunsten tonen. Na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats en kunnen we afsluiten met de afterparty.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen