Aanmelden voor de vrijmarkt kan nog.

Foto:

Ook dit jaar is het weer mogelijk om op Koningsdag tijdens het Oranjeparkfestival (zaterdag 27 april) een plekje op de vrijmarkt te krijgen. Om alles soepel en veilig te laten verlopen vraagt het organiserende Oranje Comité Dongen om je vooraf aan te melden.

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft zodat wij voor jou een plekje kunnen reserveren waar jij je kleedje met alle spullen kan neerleggen. Het inschrijven blijft natuurlijk gratis!

Aanmelden kan nog via onderstaande knop


Je gegevens worden alleen gebruikt voor de inschrijving voor de vrijmarkt, daarna worden de gegevens vernietigd.

Let op, maximaal 1 plek per huishouden. De plekken zijn ongeveer 2×2 meter. Schrijf jij je niet in dan kan de organisatie jou geen plekje garanderen. De kindermarkt is bedoeld voor en door kinderen tot 16 jaar, begeleiding van minimaal 1 volwassene per plekje is verplicht.

De organisatie van het Oranjeparkfestival is in handen van het Oranje Comité Dongen. Je plekje is niet bedoeld voor verkoop van: eet- en drinkwaren; dieren en/of spelletjes waar dieren onderdeel van zijn; verkoop met commerciële doeleinden of politieke uitingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen