Jetske van Kerkhof nieuwe voorzitter Stichting Dongense Jeugdraad

Foto:

Zaterdag 9 maart werd met alle vrijwilligers het startschot gegeven voor de voorbereidingen van de 63e Zomerspelen.

Alle groepen hebben hun thema gekozen en gaan komende maanden aan de slag met het ontwerpen van de decors, het bedenken van de liedjes en het
voorbereiden van de programma’s. De avond werd geopend met groot nieuws: na twee mooie jaren stopt Bram van Vugt na de Zomerspelen van 2024 als voorzitter van Stichting Dongense Jeugdraad. Bram is al 9 jaar actief bij Stichting Dongense Jeugdraad. Gestart als leiding bij destijds groep 1/2 Noorderpoort, daarna hoofdleiding, bestuurslid en sinds 2021 is Bram de voorzitter van de Stichting. Hij geeft de voorzittersrol na de 63e Zomerspelen door aan Jetske van Kerkhof. De in Dongen geboren en getogen Jetske is al jaren actief binnen de Jeugdraad. Zij is 7 jaar geleden begonnen bij 5/6 als leiding, waarna ze bij de hoofdleiding kwam en nu ook 5/6 vertegenwoordigt in het bestuur van Stichting Dongense Jeugdraad.

Bram: “Het waren ontzettend mooie jaren bij de Stichting Dongense Jeugdraad waarin ik mezelf heb mogen ontwikkelen en ontzettend veel heb mogen leren, een fantastische ervaring! Ik ben trots op alles wat wij samen met onze vrijwilligers organiseren voor de kinderen in Dongen. Juist dit samenwerken en steeds nieuwe mensen leren kennen is voor mij bijzonder en iets wat ik dan ook koester als hoogtepunt aan de Stichting Dongense Jeugdraad. Nog een half jaar mag ik voorzitter zijn van deze mooie stichting en genieten van deze club mensen, de Zomerspelen en de kinderen die genieten van het harde werk van onze vrijwilligers. Na de Zomerspelen zal ik het stokje over dragen aan Jetske en het is fantastisch om te zien dat ze staat te popelen om het over te nemen! Mede daardoor heb ik er alle vertrouwen in dat ook in de toekomst deze mooie stichting veel goeds zal doen voor Dongen.”

Jetske van Kerkhof kijkt uit naar haar nieuwe rol: “Als kind heb ik altijd ontzettend genoten van de activiteiten die de stichting organiseert. En nu als vrijwilliger geniet ik evenveel van elk evenement en alle voorbereidingen. Om voorzitter te mogen worden van deze mooie stichting zie ik als een grote eer. Ik hoop alle mensen in Dongen net zo’n onvergetelijke tijd te brengen zoals ik ook altijd heb gehad. Ik kijk er erg naar uit om samen met alle vrijwilligers mooie activiteiten neer te zetten, voor groot en klein.’ Samen met alle vrijwilligers zullen Bram en Jetske gaan toewerken naar weer een prachtige Zomerspelen. De Zomerspelen vinden dit jaar plaats van 5 tot en met 9 augustus. De inschrijving voor de Zomerspelen zal openen op 13 mei.

Mocht je je nog niet hebben opgegeven als vrijwilliger, maar wil je toch nog graag helpen? Geef je dan nu alvast op als post (14+)! Dit kan via www.dongensejeugdraad.nl. Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen