Toneelvereniging Moers Verzetje speelt actualiteit in de zorg.

Foto:

Moers Verzetje repeteert al enkele maanden om de klucht ‘Zorgrobot 2.0’ na carnaval voor veel publiek op de planken te brengen. Deze klucht is een weerspiegeling van de hedendaagse gebeurtenissen in de zorgsector. Vanwege het personeelstekort wordt er een zorgrobot ingeschakeld. En dat zorgt natuurlijk voor dolkomische situaties. Een computer is geen mens en dus kan er een opmerking verkeerd opgevat worden.

Begin december was er het populaire tv-programma ‘Even tot Hier’ waarin aandacht werd besteed aan de huidige gang van zaken in de zorg. Daarin zongen Bonnie St Claire en Ron Brandsteder hun bekende parodie ‘Dr. Bernard’. Sommige passages uit deze parodie zijn ook door de regisseur in deze klucht opgenomen. Het is nu nog repeteren, de puntjes op de i zetten. Daarvoor is een repetitieruimte gevonden bij de familie Smulders. Voor kleding worden in de kledingkasten van vader, moeder of opa en oma, passende kleding gezocht. Straks staan de elf toneelspelers onherkenbaar op het toneel bij Partycentrum ’t Moaske in De Moer. De vrijwilligers hebben al ideeën over de decors, die na carnaval gebouwd gaan worden.

De voorstellingen zijn op vrijdagavond 23 februari en zondagmiddag 25 februari en vrijdag- en zaterdagavond 1 en 2 maart. De avondvoorstellingen beginnen om 19.30 uur. De middagvoorstelling om 14.00 uur. Kaarten, 10 euro p.p., zijn vanaf 7 januari jl. te bestellen via de website: www.moersverzetje.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen