De Gentlemen of Dongen: Line-up voor groots <18 carnavalsfeest 2024 bekend!

Foto:

Zoals bekend organiseert de Gentlemen of Dongen elk jaar het beste carnavalsfeest voor scholieren van het middelbaar en het beroepsonderwijs. Ook dit jaar is alles uit de kast gehaald om de jeugd in Dongen en omgeving te bieden wat zij verdienen! Daarom presenteert de Gentlemen vol trots hun tweede Après Ski Editie!

Dit jaar opent de Gentlemen of Dongen de deuren van hun Ski-hut op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024 van 19.30u (deur open tot 21.00u) tot 00.30u. De line-up is ook dit jaar weer om je vingers bij af te likken! Grote publiekstrekkers zijn dit jaar Noise Cartel, Spotify sensatie Hak op de Tak en DR. RUDE, bekend van Defqon1 en Totalloss festival. Maar de rest van de line up liegt er niet om! Ook Martin B en JB laten zien wat ze in huis hebben tijdens hun sets. Daarnaast geven we ook lokaal talent een podium met onze huis-DJ DJ ROYOR en Gentlemen’s eigen mr.MR (Mike de Ruijscher). Meer info over onze artiesten via gentlemenofdongen.nl/2024 .

De organisatie is ervan overtuigd dat het met deze 7 namen een te gek carnavalsfeest gaat worden! Natuurlijk kan de Gentlemen dit niet alleen. Naast de vele sponsoren krijgt de Gentlemen of Dongen ook hulp van de Gemeente Dongen en is de line-up mede mogelijk gemaakt door 995 Entertainment.

Voorverkoop
De kaartverkoop start op 30 januari via gentlemenofdongen.nl/kaarten. De kaarten kosten slechts €6,- per avond (€15,- voor 3 dagen) in de voorverkoop (excl. fee’s) en zijn te koop tot en met 6 februari 2024. Daarna zijn deze enkel voor €8,- per avond aan de deur te verkrijgen.

Ga op stap in Dongen
Carnaval staat, net als andere tradities, onder druk. Jongeren kiezen steeds later of en waar ze gaan stappen. De Gentlemen wil dan ook een oproep doen aan de ouders. “Carnaval vier je in het eigen schôn en onvolprezen Peeënrijk, net als vrúúger! Het is belangrijk om onze jongeren in Dongen te houden. Voor de sfeer, de traditie en de toekomst van de Dongense horeca. We hopen dus dat ouders stimuleren om hun kinderen in het eigen dorp te laten carnavallen! En als we dan toch zo vrij mogen zijn; laat ze dan blijven tot het eind, de jongeren een fantastische beleving, ze zijn in een veilige omgeving en onze zaal blijft tot het einde gezellig vol. Dat uurtje langer opblijven is dat toch zeker meer dan waard!”, aldus de Gentlemen.

Meer informatie op gentlemenofdongen.nl of via Whatsapp op 06 47 29 22 89.
Volg de Gentlemen of Dongen op:
o Facebook/Insta/TikTok: Gentlemen of Dongen
o Snapchat: Gentlemen-0162

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen