Giselle en Ferry van Kessel ‘Dongenaar van het Jaar 2023’

Foto:

De stemmen zijn geteld! De afgelopen week stemden de bezoekers van dongen.nieuws.nl massaal op hun favorieten bij de verkiezing voor de ‘Dongenaar van het jaar 2023′. Deze eretitel werd uiteindelijk toegekend aan Giselle en Ferry van Kessel . Zij kregen zo’n 25% van de uitgebrachte stemmen. Zondagmiddag werden Giselle en Ferry verrast en ontvingen zij de bijbehorende oorkonde uit handen van Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl

Zo’n 500 stemmen voor de diverse kandidaten kwamen binnen bij dongen.nieuws.nl, die deze verkiezing voor de twaalfde maal organiseerde. “Het grote aantal stemmen bewijst dat deze titel leeft”, aldus Bart van Kerkhof, eigenaar van dongen.nieuws.nl en initiatiefnemer achter deze verkiezing. “Het is een titel die helemaal vanuit de Dongenaren zelf komt.  Het is dus echt de ‘stem van het volk.’  De overige genomineerden waren Harry Broeders, Lia van Gool, Gerard Jansen en Peter Verschure.

Ferry en Giselle van Kessel
Als zoon en dochter van de vorige eigenaren Fon en Denny van Kessel timmeren Giselle en Ferry in Den Hamse Bok al bijna 10 jaar aan de weg om ervoor te zorgen dat Dongen haar reputatie op horecagebied zoveel mogelijk waar kan blijven maken. Nieuwe evenementen zoals het zomercarnaval zijn inmiddels een begrip in Dongen, maar ook de steeds weer verrassende samenwerkingen met andere (horeca)ondernemers zijn altijd een succes. De gedwongen horecasluiting tijdens de coronacrisis werd onder meer creatief opgevuld met diverse edities van de online proeverij ‘Drinking Apart Together’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen