DongenIce sfeervoller dan ooit

Foto:

Onder grote belangstelling is vrijdagavond de zestiende editie van DongenIce van start gegaan. Drie weken lang kunnen bezoekers uit Dongen en de regio weer volop  genieten van schaatsen, roetsjen, curlen of een bezoekje aan de gezellige winterhuiskamer van Dongen.

DongenIce mascotte D’ice liep om klokslag 19.00 uur naar een zuil die midden op de ijsbaan was gestationeerd en zette met een druk op de knop  een lasershow in gang, die de opening vormde van het winters evenement. Na deze opening werd de ijsbaan meteen vrijgegeven aan de ongeduldig wachtende schaatsers. Al gauw liep de baan vol met voornamelijk jeugdige schaatsers.

Er is dit jaar extra aandacht besteed aan de aankleding van de hal, waardoor deze er weer wat sfeervoller uitziet. Een totaal van ruim 300 vrijwilligers, variërend van bouwploeg tot sponsorcommissie en van barmedewerker tot baanwacht, zorgt er voor dat het evenement ook dit jaar weer op rolletjes verloopt   Zoals ieder jaar zijn er ook bij deze editie wat nieuwe elementen bij DongenIce te zien. Zo is er een skigondel waar bezoekers selfies kunnen maken.

De komende drie weken is de hal van DongenIce het bruisende hart van Dongen met vaste programma-onderdelen zoals het schoolschaatsen en de curlingcompetitie maar ook optredens van diverse artiesten.  Nieuw zijn twee clinics ijshockey voor kinderen van 6 tot 14 jaar in de ochtend van 4 januari.

Het volledige programma is te vinden op www.dongenice.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen