Start kaartverkoop Sauwelweekend 2024 op zaterdag 16 december

Foto: Marie-Louise Jolie

Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 organiseert Stichting ‘de Peeënstekers’ het sauwelweekend in De Cammeleur.

Maar liefst 8 lokale toppers staan dit weekend in de ton. Met vertrouwde gezichten als Trea van Kuijk, Erwin van Empel, Tom Mijnders, Jelger Elzinga en Josine Severijns. Daarnaast terug van weggeweest Rob Verkooijen en Jan Kennekens, en als debutante in de Dongense ton Liese Kimenai. Een gegarandeerde avond vol leut en lol!

Op de donderdag- en vrijdagavond wordt er alleen een publieksprijs uitgereikt en op zaterdag weten we wie zich ‘Oppersauwelaar 2024’ mag noemen. De kaartverkoop start op zaterdag 16 december 2023 om 11:11uur. Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen via de website van De Cammeleur: www.decammeleur.nl. Voor de degene die het niet lukt om digitaal te bestellen zit Stichting ‘de Peeënstekers’ met een aantal personen met laptop bij De Cammeleur om u te helpen. Zij staan tot uw beschikking van 11:11 uur tot en met 12:33 uur.

U kunt maximaal 3 kaarten per persoon aanschaffen voor € 15,00 per stuk. Voor alle kaarten geldt: op = op. Om het toegankelijker te maken worden voor donderdag- en vrijdagavond uitsluitend kaarten verkocht met gegarandeerde zitplaatsen. Kaarten voor zaterdagavond geven geen garantie op een zitplaats. De zaal gaat open om 19:30u en de avond begint om 20:00u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen