Win vanaf 1 december duizenden prijzen met Scan & Win van Leer Dongen Kennen!

Foto:

Vanaf vrijdag 1 december starten de Dongense winkeliers met de ‘Leer Dongen Kennen Scan & Win actie’ waarbij je een grote kans maakt op leuke prijzen en exclusieve aanbiedingen.

Met een horloge van € 289,00 beschikbaar gesteld door juwelier van Stokkom, een tienrittenkaart € 278,50 van KnipmeKnap kapsalon, een Bruna-waardebon voor € 200,00 aan boeken, een Airco t.w.v. € 500,00 geschonken door Expert Dongen en zelfs een modieuze “Make Over” waarbij je bij de Zaak van Geert jezelf in een nieuwe outfit kunt steken, zijn er door bovenstaande ondernemers van Leer Dongen Kennen een prachtig pakket aan hoofdprijzen ter beschikking gesteld.

Voor duizend euro aan Leer Dongen Kennen-cadeaubonnen in het prijzenpakket
Door Leer Dongen Kennen zijn ook een honderd cadeaubonnen toegevoegd aan het al erg grote prijzenpakket. Verder hebben heel veel ondernemers ook andere toffe prijzen ter beschikking gesteld om zo de Scan & Win actie in Dongen succesvol te maken. Met scherpe, of leuke aanbiedingen die uit de scanmachine kunt u ook nog eens uw voordeel halen in de winkels.

Hoe werkt de actie
U ontvangt bij de winkels vanaf een besteding van € 10,00 1 scan & win bon. Dus niet bij elke € 10,00! Op iedere scanbon staat een unieke barcode en maakt u een kans op een prijs. Heb je een scanbon of een paar scanbonnen ontvangen dan scant u deze bij de scanmachine die voor Expert Dongen tijdens de openingstijden van de winkel is geplaatst.

Als u de bon voor de ‘barcodelezer’ houdt dan geeft de machine gelijk aan of u een prijs heeft gewonnen of niet. Prijs? Dan klinkt er een leuk deuntje en op het scherm ziet u dat u een prijs heeft gewonnen. Uit de machine rolt een bon waar op staat wat u gewonnen heeft en waar u de prijs kan ophalen. Ook rollen er aanbiedingen uit de machine die u kunt inleveren bij de winkel die op de bon vermeld staat. Het kan zijn dat de prijs of aanbieding niet bij u past of dat u deze niet kunt gebruiken. Geef dan de voucher met prijs of aanbieding weg aan iemand die er wel blij van wordt.

Actieperiode
Vier weken lang krijgen klanten bij de winkels in het centrum van Dongen bij hun boodschappen een gratis scankaart, waarna ze bij de machine kunnen controleren of ze een prijs hebben gewonnen. Met inmiddels ruim 3.500 prijzen en aanbiedingen is de kans op een prijs enorm groot. Maar natuurlijk valt niet op elke scankaart een prijs, dan zou het scannen namelijk niet spannend genoeg zijn. Er worden bij de Scan & Win-machine veel glimlachen op gezichten getoverd en kreten van geluk klinken in de winkelstraat. Alle ingebrachte prijzen worden uitgegeven, er blijft niets in de prijzenpot achter!

De actie Scan & Win zorgt er ook voor dat u de lokale ondernemers steunt en hiervoor is het moto “Koop Lokaal” zeker van toepassing. Met uw bestedingen bij de Dongense bedrijven blijven de winkelvoorzieningen op maat en blijft het goed wonen in Dongen met een uitgebreid winkelaanbod. Tot vrijdag 29 december zullen er scan & win-bonnen worden uitgegeven, maar OP=OP! Het kan zijn dat de actie zo succesvol is dat de grote voorraad aan bonnen op raakt. U kunt de bonnen tot uiterlijk zaterdag 30 december scannen, dus wacht niet te lang met het checken bij de scanmachine bij Expert Dongen. Let ook op de einddatum van de in te wisselen bonnen waar een prijs of aanbieding is gevallen, het overgrote deel is tot en met 31 januari te verzilveren.

Leer Dongen Kennen wenst u veel winkelplezier en hoopt ook dat u allemaal een leuke prijs of aanbieding wint!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen