Win tickets voor de Cultuurnacht Dongen

Foto:

De eerste editie van de Cultuurnacht Dongen op zaterdagavond 14 oktober is een evenement dat je onderdompelt in de bijzondere wereld van kunst en cultuur. Laat je betoveren in een nacht waar kunst en creativiteit samenkomen.

Ontdek de mooiste locaties van Dongen terwijl je onder leiding van een gids door de straten dwaalt. Van muziek tot dans en van indrukwekkende kunstexposities tot theater. De Cultuurnacht Dongen biedt een podium aan zowel lokale talenten als gerenommeerde artiesten, waardoor een unieke mix ontstaat. Laat je verrassen door de diversiteit aan disciplines en laat je verbeelding de vrije loop. Of je nu een doorgewinterde cultuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een inspirerende avond vol nieuwe ervaringen; de Cultuurnacht Dongen heeft voor elk wat wils. Laat je verwonderen, ontdek nieuwe vormen van kunst en geniet van de sfeer. Een nacht die je nog lang zal bijblijven en waar je met volle teugen van zult genieten.

Verrassing
Het is een verrassing op welke locaties de deelnemende bezoekers tijdens deze avond gaan belanden. Onder leiding van een gids wordt men meegenomen op een van de drie routes. Tijdens de cultuurnacht zijn er twee wandelroutes en een busroute.

Win tickets voor deze bijzondere avond
Er is nog slechts een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar voor dit nieuwe Dongense evenement (klik hier voor de laatste tickets) maar bij dongen.nieuws.nl kun je nog twee kaarten voor deze bijzondere avond winnen. Hoe? Raad zoveel mogelijk van de (nu nog geheime) locaties waar je deze avond kunt belanden. Wie weet ben jij de gelukkige die nog twee gratis kaartjes (ter waarde van € 23,50 per ticket) voor deze bijzondere avond weet te bemachtigen. Aanstaande maandagochtend wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt op dongen.nieuws.nl. Stuur je inzending dus uiterlijk zondag 8 oktober naar [email protected]

Nog vragen? Mail dan naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen