Dongen Beweegt – Verenigingenmarkt vol sportieve ontdekkingen!

Foto:

Dongen Beweegt is terug! Dit jaar bundelen we nog meer sportiviteit bij Dongen Beweegt. Op 28 oktober, tussen 12:00 en 17:00 uur is iedereen welkom op de Dongen Beweegt Sportmarkt op het Looiersplein.

Wat kun je verwachten?
Van 12.00 tot 17.00 uur kun je genieten van sportieve activiteiten, ontmoet je lokale sportliefhebbers en kom je meer te weten over de verschillende sporten in regio Dongen. Nieuwe sporten ontdekken? Dat kan! Probeer nieuwe sporten uit en laat je inspireren door de diversiteit aan mogelijkheden die het verenigingsleven van Dongen te bieden heeft.

We moedigen mensen van alle achtergronden en capaciteiten aan om deel te nemen aan deze geweldige dag vol sport en plezier. Dus, Dongen, kom gezellig op 28 oktober naar het Looiersplein. Kom in beweging en praat met de leden van sportverenigingen over hun passie voor de sport. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, iedereen is welkom!

Meer informatie
Op www.dongenbeweegt.nl/2022 vind je de aftermovie van vorig jaar en krijg je een beeld van wat je kunt verwachten. Wil je meer informatie over deze onvergetelijke dag vol sport en plezier? Op onze website www.dongenbeweegt.nl vind je uitgebreide informatie. Voor alle verenigingen die deel willen uitmaken van Dongen Beweegt, is er een eenvoudige aanmeldingsprocedure op www.dongenbeweegt.nl/aanmelden

We zien je graag op 28 oktober!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen