Welke producten zijn handig voor baby’s en kinderen

Foto: Pixabay License/Marjonhorn

Ingezonden Op het moment dat je je eerste kind krijgt, weet je misschien niet veel van baby’s en alle baby gerelateerde producten.

Hierdoor kan het zijn dat je te veel geld uitgeeft aan dingen die je helemaal niet nodig hebt, en ga je misschien impulsieve aankopen doen midden in de nacht om elk probleem op dat moment op te lossen. Om die redenen hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet die echt handig zijn voor baby’s en kinderen.

Baby badcape
Een baby badcape is een essentieel item in je babyuitzet en een must-have op je geboortelijst. Dit praktische accessoire maakt het gemakkelijk om je baby van top tot teen in te wikkelen. De capuchon zorgt voor een goede bedekking van het hoofdje, terwijl je de zijkanten van de handdoek eenvoudig om je kind heen kunt vouwen. Leg de cape na het baden plat op de commode met de capuchon bovenop het matras, plaats je baby in het midden met het hoofd bij de capuchon en droog hem af door de capuchon over het haar te
plaatsen en de zijkanten rond zijn lichaampje te vouwen.

Slaaptrainer
Wordt jouw kind erg vroeg wakker in de ochtend? Dan kan een slaaptrainer kind helpen. Deze laat jouw kind zien wanneer het in bed moet blijven en wanneer het tijd is om op te staan. Bij bedtijd sluit de slaaptrainer zijn ogen en ’s ochtends opent hij ze weer als het oké is om uit bed te komen. Het nachtlampje verandert van kleur, zoals een verkeerslicht, om
aan te geven of het nog nacht is, vroeg in de ochtend of ook om op te staan. Kinderen hebben vaak geen idee van tijd. Voor jonge kinderen begint de dag zodra ze hun ogen openen, wat soms heel vroeg en vermoeiend kan zijn voor ouders. Een slaaptrainer helpt kinderen door visuele signalen te geven over wanneer ze in bed moeten blijven en wanneer het tijd is om op te staan.

Een driewieler die meegroeit met je kind
Je kent ze misschien wel vanwege hun handige autostoel en kinderwagen combinatie, waar veel mensen dol op zijn. Maar nu is er ook een geweldige driewieler ontworpen die perfect is voor kinderen vanaf 10 maanden oud. Het beste eraan is dat deze driewieler meegroeit met je kind naarmate ze ouder worden. En als je even geen gebruik maakt van de driewieler, kun je hem eenvoudig opbergen. Deze driewieler maakt het reizen veel makkelijker. Het is zo gemakkelijk om te duwen en het houdt je kinderen goed op hun plek en blij, zelfs nog meer dan een gewone kinderwagen. Er zijn zo nog veel meer producten op te noemen die erg handig zijn voor baby’s en kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen