Regisseur Maartje Biemans: “Spirit is er klaar voor!”

Foto: Paul de Graaff

Popkoor Spirit werkt toe naar de twee theatervoorstellingen met de titel ‘Gevaarlijk Spel’, die zij komend weekend zal spelen in de Cammeleur. Voor de puntjes op de i heeft het koor de laatste maanden ondersteuning gekregen van regisseur Maartje Biemans. Maartje heeft al de nodige ervaring als regisseur bij verschillende theater- en musicalproducties. De input van Maartje bleek een fijne aanvulling voor dit project. Een aantal zeer creatieve koorleden had al heel wat voorwerk gedaan. Een verhaallijn is bedacht, muziekstukken erbij gezocht, scènes en teksten uitgeschreven en choreografieën gemaakt.

Maartje vertelt: “ Het is voor mij de eerste keer dat ik een koor regisseer en dat is een mooie uitdaging gebleken. Ik leer elke keer weer bij. De koorleden van Spirit hebben mij met open armen ontvangen en staan open voor mijn ideeën en input. Dat geeft mij vertrouwen en werkt heel fijn. Het stuk stond al in grote lijnen op het moment dat ik aansloot. Daar waar ik normaal gesproken al betrokken ben bij de totstandkoming van een stuk of zelfs (mee)schrijf, was ik nu de schakel tussen wat de creatieve commissie heeft bedacht en wat het koor wil en kan.”

“Mijn doel is om een verhaal duidelijk over te brengen aan het publiek. Dit doe ik door het toevoegen van spel en door de rode draad van het verhaal te bewaken. Ik ben gewend om met mensen te werken die graag acteren. Bij het koor wilde niet iedereen dat. Dat hoeft ook niet. Maar ik ben dan super trots als mensen het toch willen proberen en hen dan zie opbloeien. Iedereen acteert nu in het stuk op zijn of haar eigen manier en dat is geweldig om te zien! Iedereen heeft enorm hard gewerkt om er een geweldige voorstelling van te maken. Ik ben ontzettend trots op wat zij bereikt hebben en wat er nu staat. Het publiek kan een leuke, verrassende voorstelling voor jong en oud verwachten. Ze zal worden meegenomen op een bijzondere reis vol herkenning en wordt op enig moment zelfs onderdeel van het verhaal!”

Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar.
Zin in een avondje of middag echt even iets heel anders, bestel dan toegangsbewijzen via onderstaande link:

Zaterdag 3 juni 20.00 uur:
https://www.decammeleur.nl/agenda/popkoor-spirit-speelt-gevaarlijk-spel
Zondag 4 juni 14.00 uur:
https://www.decammeleur.nl/agenda/popkoor-spirit-speelt-gevaarlijk-spel-2

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen