Popkoor Spirit brengt op 3 en 4 juni ‘Gevaarlijk Spel’

Foto:

Na 2 jaar corona en ruim anderhalf jaar noten en choreografieën instuderen, directie- en regieaanwijzingen opvolgen, is het zaterdag 3 juni zover: de nieuwe show van Popkoor Spirit ‘Gevaarlijk Spel’ gaat om 20:00 uur in première in de Cammeleur.

‘Gevaarlijk Spel’ is een verrassende combinatie van muziek en theater, een show die u niet mag missen. Het is een gevarieerde voorstelling met een verhaal over 2 zussen, die zo opgaan in hun spellen en games, dat ze er in verdwijnen. Aan dit thema heeft Spirit invulling gegeven door middel van pakkende songs zoals bijvoorbeeld Jailhouse Rock, True Colors en From now on. Alle nummers, die voor een groot deel gearrangeerd en bewerkt zijn door dirigent Ruud Verkoeijen, worden begeleid door een professionele band aangevuld met blazers. De regie is in handen van Maartje Biemans en de choreografie is bedacht door onze eigen creatieve commissie die speciaal voor deze productie is aangevuld met Marieke van Baaren.

De show zal een staaltje Spirit op zijn best zijn. Als bezoeker zult u twee uur lang meegenomen worden met het wel en wee van deze zussen. U zult zeker op het puntje van uw stoel zitten en overspoeld worden door muziek, dans en theater. Hoe het verhaal zal aflopen, kunt u zien op 3 en 4 juni in de Cammeleur. Zorg dat u dit niet gaat missen!

Locatie: Cammeleur te Dongen Kaarten à €17,50 inclusief pauzedrankje

Wil je kaarten bestellen klik dan op onderstaande link
Zaterdag 3 juni 20.00 uur:
https://www.decammeleur.nl/agenda/popkoor-spirit-speelt-gevaarlijk-spel

Zondag 4 juni 14.00 uur : https://www.decammeleur.nl/agenda/popkoor-spirit-speelt-gevaarlijk-spel
https://www.decammeleur.nl/agenda/popkoor-spirit-speelt-gevaarlijk-spel-2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen