Fotoclub Dongen exposeert in de Geubel

Foto: Corry van der Rijken

De afgelopen tijd heeft u kunnen genieten van het fotowerk van de leden van Fotoclub Dongen dankzij de rubriek ‘Foto van de Week’. Fotoclub Dongen kreeg hierop veel positieve reacties, hoewel niet elke foto een echte ’topper’ was. Dat hoeft ook niet, want Fotoclub Dongen vint het belangrijk dat elke clublid van tijd tot tijd zijn of haar foto’s mag laten zien.

Over ruim een week (zaterdag 15 en zondag 16 april) is het weer zover. Dan laten de leden van Fotoclub Dongen hun “mooiste” foto’s van het afgelopen jaar zien. Zij exposeren in buurthuis de Geubel in ’s-Gravenmoer, de locatie waar zij elke woensdagavond vanaf 20.00 uur clubavond hebben. U heeft vast ergens in Dongen een affiche van de expositie zien hangen waarmee Fotoclub Dongen u uitnodigt om te komen kijken. Een kleurrijke poster als blikvanger met een foto van Corry van der Rijken. Deze foto was een paar weken geleden ook al te zien in de vaste rubriek Foto van de Week.

Fotoclub Dongen telt op dit moment ruim 25 leden die wekelijks bij elkaar komen en twee keer per maand hun fotowerk laten zien. De ene keer is het een digitale inlevering, waarbij de toegestuurde foto’s via een groot tv-scherm vertoond en besproken worden en de andere keer laten de clubleden (al dan niet zelf) afgedrukte foto’s in passe-partout zien.
Op deze expositie kunt u van beide inleveringen foto’s zien. Er hangen bijna 90 foto’s op de borden en ieder clublid vertoont ook digitaal fotowerk.

Daarnaast heeft het bestuur ook de kinderen van de Wegwijzer en de Springplank uitgenodigd om zelf foto’s te maken en deze op te sturen naar de fotoclub. Dat kan met een echte fotocamera zijn, maar ook met een telefoon. Een jury zal de ingezonden foto’s beoordelen en afdrukken/uitprinten en er is ruimte gemaakt om ze ook te laten zien. Op zaterdagmiddag zal rond 15 uur de uitslag bekend gemaakt worden.

Kortom, er is veel te zien op deze tentoonstelling in de Geubel. Fotoclub Dongen nodigt iedereen dan ook uit om naar ’s-Gravenmoer te komen en te genieten van het fraaie fotowerk.
De expositie is open van zaterdag 15.00 uur en zondag 16 april van 11.00 – 17.00 uur.

U bent van HARTE welkom!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen