Heerlijk shoppen voor de lente: wat zijn de must-haves?

Foto: Pixabay License/borevina

Ingezonden De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe aan te passen aan het nieuwe seizoen.

Ofwel: het ideale excuus om lekker te gaan shoppen. In dit artikel bespreken we de nieuwste kledingtrends voor vrouwen voor de lente van 2023. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een zonnige dag of een trendy item om je garderobe te upgraden, deze trends bieden volop inspiratie.

1. Pastelkleuren
Pastelkleuren zijn ook dit seizoen weer een belangrijke trend. Zachte tinten van roze, blauw, geel en groen zorgen voor een frisse en lichte uitstraling. Combineer pastelkleuren met neutrale tinten zoals beige, wit en grijs voor een stijlvolle en evenwichtige look. Een pastelkleurige blouse of trui is een gemakkelijke manier om deze trend in je garderobe op te nemen.

2. Bloemenprints
Bloemenprints zijn een klassieker in de lente en mogen dit seizoen niet ontbreken in je garderobe. Van subtiele bloemenpatronen tot opvallende prints, er is voor elk wat wils. Combineer een bloemenprint blouse of jurk met een effen broek of rok voor een stijlvolle look.

3. Oversized blazers
Oversized blazers zijn ook dit seizoen een belangrijke trend. Een oversized blazer kan worden gecombineerd met een jeans of een rok en kan casual of chique worden gedragen. Kies voor een blazer in een neutrale kleur zoals beige, grijs of zwart voor een tijdloze look.

4. Wijde pijpen
Wijde pijpen zijn terug van weggeweest en zijn een belangrijke trend voor de lente van 2023. Kies voor een wijde broek in een neutrale kleur of ga voor een opvallend patroon. Combineer een wijde broek met een blouse of trui in een strakke pasvorm om de outfit in balans te houden.

5. Kanten details
Kant is een romantische en vrouwelijke trend die dit seizoen opnieuw opduikt. Kanten details op een blouse of jurk geven net dat beetje extra va-va-voom.

6. Leren ronde schoudertassen
Gespot op de catwalk bij onder meer Coach en Hermès: tassen met ronde vormen, ze lijken bijna halve maantjes. Kies voor een mooi leren exemplaar waar je al je belangrijke spullen in kwijt kunt, van je sleutels tot je dubbele pasjeshouder vol creditcards. En over die pasjeshouder gesproken: kies voor een leuk exemplaar dat qua kleur past bij je handtas. Of eentje in een fel kleurtje, die je altijd terugvindt. Wat dacht je van een pasjeshouder met muntvak?

We wensen je in ieder geval veel shopplezier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen