Dongenaar op zoek naar mensen die hem hebben bijgestaan na ongeval

Foto:

Dongenaar Marcel Quirijnen is op zoek naar de personen die hem hebben bijgestaan toen hij bij een aanrijding in de nacht van 30 op 31 december 2022 gewond raakte.

De oproep van Marcel:

In de nacht van 30 op 31 december liepen mijn echtgenote en ik over de Tramstraat richting huis. Het was pikdonker, en het regende gigantisch. Helaas staan er op de stoep van de Tramstraat verschillende bosschages, waardoor men genoodzaakt is achter elkaar te gaan lopen, of een zijstapje te maken op het fietspad. Ik besloot helaas tot het laatste en werd per direct keihard aangereden door een fietser. Door een ongelukkige val brak ik mijn heup, en sloeg met mijn hoofd tegen de stoeprand. Gelukkig is de fietser gestopt en heeft alle mogelijke hulp geboden! Maar er blijkt ook een auto gestopt te zijn. Deze mensen hebben hun auto dusdanig weggezet dat er verder geen ongelukken konden gebeuren. Ondanks de stromende regen zijn ook zij bij me gebleven tot de ambulance arriveerde. Via deze weg wil ik deze mensen ontzettend bedanken, en zou graag met hen in contact komen om hen persoonlijk te bedanken voor hun hulp.

Bent u wellicht zelf een van de personen waarover het gaat in dit artikel of kent u deze personen. Stuur dan even een mail naar [email protected] en wij brengen u in contact met Marcel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen