De Gentlemen of Dongen: Après Ski Party 2023

Foto:

Na twee jaar afwezigheid is de tijd van organiseren weer aangebroken voor de organisatie van het allerbeste carnavalsfeest. Het feest voor studenten van het middelbaar onderwijs en 18-minners van alle vervolgopleidingen: de Gentlemen zijn terug!

Twee jaar hebben ze moeten wachten om hun fenomenale 5de verjaardag te evenaren. En hoe kunnen ze dat nu beter doen dan met een Après Ski Party! Het jongerencentrum in Dongen wordt door een team van vrijwilligers omgebouwd tot een skihut-club! Komende editie openen de Gentlemen hun deuren voor de vertrouwde doelgroep op 17, 18 en 19 februari 2023. Net als andere jaren zijn de deuren open vanaf 19:30 uur (let op, deur sluit om 21:00 uur) en knallen ze door tot 00:30 uur.

Kaarten gaan vanaf 7 februari 2023 in de verkoop via gentlemenofdongen.nl/kaarten! Wees er op tijd bij want; vol = vol! Kaarten in de voorverkoop kosten dit jaar €6,- per avond (passe-partout €15,-), aan de deur zijn kaarten verkrijgbaar voor €8,- per avond. Consumptieprijzen blijven, zoals we de Gentlemen kennen, ongeëvenaard laag! ‘Carnaval is voor iedereen’, is de filosofie van de Gentlemen.

De organisatie zal binnenkort de line-up bekend maken, maar “degene die goed zoekt zal hier al meer over kunnen vinden”, aldus het team. Meer informatie op gentlemenofdongen.nl of via Whatsapp op 06 23 01 91 45.

Volg de Gentlemen of Dongen op:

  • Facebook/Insta/TikTok: Gentlemen of Dongen
  • Snapchat: Gentlemen-0162
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen