Gelukkig Nieuw(s)jaar!

01 jan 2023, 00:01 Nieuws
gelukkig22
dongen.nieuws.nl en BART wensen alle inwoners van Dongen, 's Gravenmoer, Dongen-Vaart en Klein-Dongen een voorspoedig en gezond 2023!
dongen.nieuws.nl mocht zich het afgelopen jaar verheugen op gemiddeld meer dan 4.000 bezoekers per dag, een absoluut record. In het dongen.nieuws.nl jaaroverzicht kun je een selectie van het nieuws in Dongen in het afgelopen jaar nog eens op je gemak bekijken. In 2022 vierde dongen.nieuws.nl ook het 12-jarig bestaan, en kregen we een nieuwe basis in het karakteristieke pand aan de Tramstraat 27, voor de oudere Dongenaren ook bekend als het pand van André van Hilst.
Daar zijn we vanaf september afgelopen jaar ook actief met de winkel annex koffiebar BART, waar je terecht kunt voor een grote variatie aan Dongense Dingen, Brabantse Dingen, cadeau-artikelen, woonaccessoires, spellen en puzzels, vogeltaarten....eigenlijk teveel om op te noemen. In januari en februari 2023 staat de winkel in het teken van Carnaval, want ook dat kan weer als vanouds gevierd worden. Jassen, hoeden, accessoires, ballonnen, confetti, serpentines, supergave carnavalsemblemen en natuurlijk de merchandise van Stichting De Peeēnstekers...bij BART vind je het allemaal. Ook met de koffiebar zijn er grootse plannen. Je kunt er op je gemakske genieten van een bakske koffie of thee (of iets sterkers) met wat lekkers erbij. Vanaf 4 januari is er bij BART iedere eerste woensdagochtend van de maand een 'Open Coffee Dongen' en in het voorjaar voegen we de populaire OLA ijsjes toe aan ons assortiment.
Kortom...plannen genoeg voor het komende jaar. En natuurlijk gaan we gewoon door op de ingeslagen weg met het dagelijks brengen van veel nieuws en informatie over Dongen op de website.
Gelukkig nieuw(s)jaar!