Roetsj je mee voor de snelste tijd tijdens de Derde Jumbo Roetsjrace?

Foto:

Zaterdag 24 december organiseert DongenIce samen met Jumbo voor de derde keer een heuse wedstrijd. Roetsj de snelste tijd en win leuke prijzen.

De Jumbo Roetsjbaan is niet weg te denken bij DongenIce. Als je even geen zin meer hebt in schaatsen, dan zoef je lekker met de wind in je haar van de roetsjbaan af. Elke dag staat er een ploeg enthousiaste vrijwilligers klaar om je naar beneden te laten roetsjen. En geef rustig aan of je een snelle of rustige duw naar beneden wil hebben!

De roetsjbaan is niet meer weg te denken bij DongenIce. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen.

Doe zo vaak mee als je wil
De Jumbo Roetsjrace is net voor kerst, op zaterdag 24 december van 13.00-15.00 uur. Deelname bedraagt één muntje. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Roetsjmuntjes kun je sparen bij boodschappen bij Jumbo Dongen, Kaatsheuvel of Tilburg Heyhoef of zijn te koop aan de kassa van DongenIce. Met een schaatsabonnement roetsj je zelfs onbeperkt.

Kerst bij DongenIce
Met kerst is DongenIce ook open. Kerstavond tot 17 uur, eerste kerstdag van 12 tot 17 en Tweede kerstdag zelfs van 12 tot 20 uur. Kom gezellig met familie en vrienden schaatsen, roetsjen en iets lekkers drinken warme Winterhuiskamer of in de Wintertuin. Op eerste kerstdag is de keuken van de Winterhuiskamer dicht. Je kunt wel lekker warm zitten en wat drinken, maar een soepje of snack is op eerste kerstdag alleen te krijgen in de Wintertuin. Tweede kerstdag is wel alles open.
De ingang naar DongenIce via het Wilhelminapark. Fotografie: Sutedjo – Tim van der Zouwen.

De entree voor de DongenIce tent is gratis. Voor prijzen van schaatsen, roetsjen en de horeca én het uitgebreide programma; kijk op www.dongenice.nl of volg DongenIce op Facebook en Instagram.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen