Sinterklaas puzzeltocht van Leer Dongen Kennen

Foto:

Vorig weekend was het zo ver:  Sinterklaas arriveerde weer in Nederland. Ook in Dongen gaat het Sinterklaasfeest niet zomaar voorbij. Leer Dongen Kennen organiseert diverse leuke activiteiten voor de kinderen.

Sinterklaas puzzeltocht
De Sint en zijn Pieten hebben jouw hulp nodig! In de etalages van een aantal winkels zijn letters verstopt. Als je ze allemaal hebt gevonden, weet je waar Sinterklaas zijn cadeautjes koopt.

De letters zijn te vinden in de etalages van winkels in de Tramstraat, Looiersplein, Looiershof, Hoge Ham en de Korte Sint Josephstraat. Op de posters in de etalages staat een letter en cijfer. Het cijfer geeft aan op welke plek in de zin je de letter kunt plaatsen. De letters samen vormen een zin.

Heb jij geraden waar Sinterklaas zijn cadeautjes koopt?
Vul alle letters in op het formulier. Deze kun je tot 5 december 2022 inleveren bij één van de ondernemers met een poster van de Sinterklaasactie voor de ramen.

Inleveradressen van de Sinterklaasactie
Cigo
LOUD
Shoeby
Peeters Verf en Wonen
KnipmeK(n)apsalon
Brasserie de Bourgondiër
BART
Slaapcomfort het Zuiden
René van Strien Schoenenmode
Boerenbond
John Flora
Atelier Belle
Zeeman
Bakkerij Filius
Jinscom speelgoed
Coco
Gall & Gall

Kleurwedstrijd
Lever de kleurplaat in voor 5 december in bij één van de deelnemende winkels in het centrum van Dongen en maak kans op één van de mooie prijzen.

Je kunt de kleurplaat en de puzzeltocht hier downloaden of vinden bij bovenstaande winkels.

Reacties

Cookieinstellingen