Thuis eten! – de geldbesparende app tegen voedselverspilling

Foto: Pixabay License/RitaE

EET NU SNEL lanceert vandaag de geldbesparende app ‘Thuis eten!’ tegen voedselverspilling om buurtgenoten te laten genieten van elkaars kookkunsten. Met deze app helpen buurtbewoners elkaar door voedsel te delen en om geld te besparen. Op 10 november wordt de app gelanceerd. Deze app maakt het mogelijk om voor een klein bedrag een maaltijd, left-overs en verpakte etenswaren te kopen of verkopen.

Per persoon wordt er per jaar ruim 42 kilo voedsel weggegooid. Daarom heeft EET NU SNEL een app ontwikkeld, die tevens mensen helpt die door de enorme inflatie niet meer in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien. Het doel is voedselverspilling tegengaan, buurtgenoten laten genieten van elkaars kookkunsten of overschot uit de voorraadkast met elkaar te delen.

“Heb jij een bordje over, vind je het gewoon leuk om voor anderen te koken, of ben jij juist op zoek naar een lekker en betaalbaar bordje eten? Dan is onze app echt iets voor jou!”, aldus Sandra de Jonge & Delano Zijlmans, eigenaar en ontwikkelaar van eetnusnel.nl.

Vanaf 10 november is de Thuis eten!-app beschikbaar in de App Store en Google Play.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen