Golfcentrum Dongen organiseert De eerste Oktoberfest Bratwurst golfwedstrijd

Foto: Pexels

Altijd al eens willen golfen in een Lederhose of Dirndl? Tijdens de Oktoberfest wedstrijd kan dat. En de mooiste outfits worden ook nog eens beloond! Uiteraard mag je ook gewoon in je gewone golfkleding aan de wedstrijd deelnemen.

De 9-holes wedstrijd wordt gespeeld op de allerlaatste dag van 2022 met zomertijd (zaterdag 29 oktober). De start is om 15.00 uur (Shotgun) en is een individuele strokeplay wedstrijd.

We spelen Münchener-ECLECTIC, een toepasselijke feestvariant op het reguliere Eclectic-spel, waarbij na 9-holes de 3 slechtste holes weggestreept mogen worden. Dat moet 1 par-3, 1 par-4 en 1-par-5 hole zijn. Daarna tel je de brutoscore van de 6 overgebleven holes op en verminder je deze score met 1/3 van je playing handicap. De winnaar is die golfer met het minst aantal slagen. Word jij de eerste Oktoberfest golfkampioen van Dongen?

Wil je deze unieke kans om mee te doen niet missen meld je dan snel aan, door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar het Golfcentrum (0162-320783). Wacht niet te lang want VOL=VOL.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen