Autocross De Moer op zondag 9 oktober

Foto:

De auto’s mogen onder het stof vandaan voor weer een nieuwe editie van de Moerse autocross!

Op zondag 9 Oktober wordt door BKT aan de Paalstraat De Moer alweer voor de 41e keer de autocross georganiseerd. Dit jaar staan er 38 coureurs aan de start om er weer een waar spektakel van te maken. Dit jaar wordt de strijd geleverd tussen 30 heren en 8 dames. Voor 6 deelnemers zal het de eerste keer zijn dat ze in hun crossauto stappen. Dat wordt met een trillend voetje boven het gaspedaal wachten op het startsein om de eerste bocht in te gaan!

De cross vangt aan om 12:00 uur en de strijd wordt geleverd door het rijden van verschillende manches. In de uiteindelijke finale zal bekend worden wie er dit jaar met de beker naar huis gaat. Titelverdediger Mark Verboven had de wisselbeker de afgelopen jaren in zijn kast staan en zal deze niet graag afgeven. Het belooft dus weer een strijd te worden deze editie. Na de finale wordt de cross zoals elk jaar afgesloten met de onvoorspelbare afvalrace: alle coureurs in de baan, en wie blijft er het langst rijden en wint de bokaal voor de afvalrace?

Kom het spektakel mee beleven op zondag 9 Oktober vanaf 12:00 uur op het crossterrein. Volg in De Moer de borden naar het evenemententerrein.
Wil je zeker zijn van een kaartje en niet in de rij staan? Kijk op onze Facebook pagina en koop je tickets alvast online via: https://ticketservice.de-datafabriek.nl/221009bkt?src=fb

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen