Leer alles over het beroep schoonheidsspecialiste

Foto: Theek5

Leg je mensen graag in de watten en wil je alles leren over verzorging en verbetering van de huid? Leer dan meer over het beroep schoonheidsspecialiste tijdens het Kindercollege van Theek 5 Dongen. Op woensdagmiddag 28 september vertelt Jooske Snoeren van Joozz Beauty om 14.30 uur van alles over het vak en mogen de kinderen zelf aan de slag.

Als schoonheidsspecialiste reinigt Jooske de huid van haar klanten. Iedere klant heeft een andere wens en andere zorg nodig. Denk aan bijvoorbeeld puisten, littekens, rimpels of vele haartjes in het gezicht. “Ik vertel jullie graag wat ik precies doe en wil jullie het zelf een klein beetje laten ervaren!” zegt Jooske. “Neem je vragen mee, ik beantwoord ze graag. Oh ja en neem een kussentje en handdoek mee!” Aan het einde van de activiteit krijgen de kinderen een klein presentje mee naar huis om zelf aan de slag te gaan.

Over kindercollege
Theek 5 Dongen organiseert maandelijks het kindercollege. Wij nodigen elke maand een interessante ‘docent’ uit die jouw kind alles kan vertellen over wat hij of zij in het dagelijks leven doet! De kinderen mogen hen alles vragen en ze laten ook nog eens hele gave dingen zien! Deze maand zijn kinderen van 7 tot 12 jaar van harte welkom.

Aanmelden
Het Kindercollege: schoonheidsspecialiste vindt plaats op 28 september van 14.30 tot 15.30 uur bij Theek 5 Dongen, Hoge Ham 126. Aanmelden kan gratis via www.theek5.nl/activiteiten of in de bibliotheek.

Reacties

Cookieinstellingen