Oplossingen van het bedrijf QuandaGo

Foto: Piaxabay License/geralt

Ingezonden QuandaGo is het bedrijf dat andere bedrijven helpt om de connectie met klanten beter te maken. De klantenservice van een bedrijf is een zeer belangrijk deel van het bedrijf. Dit is waar de onderneming en de klanten samenkomen en dit moet je dan ook zo goed mogelijk doen, hier helpen zij je in.

Hoe werkt QuandaGo?
QuandaGo heeft haar eigen manier van werken en dan ook haar eigen tips om nader samen te komen met je klanten. Je merkt dat er al veel meer in de toekomst geleefd wordt en je zult ongetwijfeld hier en daar al wel eens te horen hebben gekregen dat er veel geautomatiseerd zal worden. Dit houdt in dat computers bepaalde werkzaamheden gaan overnemen doordat er bepaalde programma’s zijn ontwikkeld.

Dit betekent gelukkig niet dat je er meteen vanuit moet gaan dat je werkloos bent, maar je kan er wel rekening mee houden dat bedrijven gaan krimpen qua personeel. Volledig overnemen kan nog zeker niet, maar kleinere werkzaamheden overnemen zodat anderen zich op belangrijkere dingen kunnen focussen? Dat kan zeer zeker wel! En daar zetten zij zich dus onder andere ook voor in.

Zij willen dat je de klant op een specifieke manier benaderd die ervoor zorgt dat de klant dit ook fijner vindt. Denk hierbij aan het betrekken van klanten bij menselijke gesprekken. Deze gesprekken kunnen overal over gaan. Het maakt niet uit zolang het maar wel menselijk is en je ook zeker weet dat mensen hiermee te maken hebben. Bekijk de website van QuandaGo voor meer informatie.

Hoe vind ik meer informatie?
QuandaGo houdt blogs bij waarin zij vertellen over de werkzaamheden van hun bedrijf en nog andere diverse onderwerpen. Deze onderwerpen lopen zeer uiteen, maar zijn ook zeer interessant. Je leest ook veel terug over de ontwikkelingen bij hen zelf en wat zij denken dat hiermee gedaan kan worden.
Zij zien meestal onderzoeken als eerst als het om hun gebied gaat. Indien het interessant is zal er zeker over geschreven worden zodat andere het ook kunnen lezen en eer iets van kunnen opdoen. Het doel van hun bedrijf is ook om andere op deze gebieden te helpen daarom is het ook van belang dat zij deze informatie kennen.

Als je dus als bedrijf al geïnteresseerd bent in het onderwerp digitaliseren van bepaalde dingen die wij al besproken hebben zoals bijvoorbeeld klantenservice. Dan zal het zeker niet verkeerd zijn om wat informatie op te doen bij de blogs en je daar verder in te verdiepen. Het kan zijn dat het misschien wat ingewikkeld of verwarrend is, maar je kunt altijd contact opnemen bij onduidelijkheden. Wil je meer weten over procesautomatisering of andere diensten van QuandaGo? Bekijk deze blog.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen