Atledo gaat weer Dwars door Dongen

Foto: Pixabay License/PIX1861

Op zaterdag 16 juli organiseert ATLEDO de alom bekende Hoppenbrouwers DWARS DOOR DONGEN hardloopwedstrijd!

Dit is een spektakel waar iedereen aan mee kan doen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. Er is keus uit diverse afstanden, dus voor elk wat wils. Dit jaar is er een gloednieuw parcours uitgezet. Tip van de sluier: we gaat dit jaar écht dwars door Dongen! De start en finish liggen in Park Vredeoord, hartje centrum. Het is een mooi en uitdagend parcours geworden, waar ook toeschouwers zich geen moment hoeven te vervelen.

We starten om 16.00 uur met de Kids Run, waaraan alle kinderen op de basisscholen mee kunnen doen. Daarna volgt er een loop voor de Specials. De altijd interessante Engelse Mijl zorgt elk jaar weer voor een spannende strijd. Natuurlijk staat ook de 5 en de 10 km weer op het programma. Beide afstanden zijn individueel te lopen als trimloop, maar ook als bedrijvenloop! Voor meer info hierover: zie www.dwarsdoordongen.nl.

De 10 km is ook bedoeld voor de wedstrijdlopers, en is onderdeel van het Lopers Company Tilburg wegcircuit van Regio 13. Inschrijven voor de Dwars door Dongen doe je via www.inschrijven.nl.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website www.dwarsdoordongen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen