DVVC neemt historische beslissing en gaat over naar zaterdagcompetitie

Foto:

De leden van DVVC hebben tijdens de jaarvergaderg goedkeuring gegeven aan het voorstel om het eerste team vanaf volgend seizoen in te schrijven voor de zaterdagcompetitie.

“De zaterdagcompetitie wint de laatste jaren aan populariteit omdat het de voetballende leden op zondag meer vrijheid geeft voor gezin en familie. Doordat ook steeds meer clubs bij ons in omtrek overgegaan zijn of overgaan naar de zaterdagcompetitie wordt deze door de vele derby’s ook aantrekkelijker. Dit komt de sfeer op ons sportpark en in de kantine ook ten goede” meldt de club in een persbericht.

“Na vele gesprekken met de selectie voor komend seizoen 2022-2023 heeft de zaterdagcompetitie de voorkeur van de spelers. Tijdens de maandag gehouden jaarvergadering is dit ter goedkeuring aan de leden voorgelegd. DVVC viert dit seizoen haar 90 jarig bestaan als zondagvereniging en vele festiviteiten zullen dit jaar hiervan in het teken staan. We zijn 90 jaar oud maar jong van geest en gaan derhalve vol enthousiasme mee in de huidige trend” aldus DVVC.

Voorzitter Carla van Delft spreekt de hoop uit dat ook de komende 90 jaar met veel plezier gespeeld wordt in de zaterdagcompetitie. DVVC zal derhalve de KNVB verzoeken komende seizoen horizontaal over te stappen voor DVVC1. “Maar dat neemt niet weg dat we recreatief voetbal blijven aanbieden op zondag en derhalve zullen het (Zondag)Damesteam, DVVC 2, 3 en 4 op zondag blijven spelen.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen