Ouderenpartij voor Dongen maakt kandidatenlijst bekend

Foto:

Ingezonden door de Ouderenpartij voor Dongen

De Ouderenpartij Voor Dongen, de OVD, gaat voor een tweede keer meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. De partij maakt een frisse start met een nieuw logo en enkele nieuwe gezichten. De huidige raadsleden Marius van der Heijden en Jan Kennekens hebben hun eerste periode in de raad er bijna op zitten waarin zij met verve hun politieke taak hebben verricht. Graag willen zij dat de komende vier jaar, na de gemeenteraadsverkiezingen, weer voor de Dongense inwoners blijven doen. Hun politieke ambitie is om de belangen van de Dongenaren zo goed mogelijk te behartigen.

Om dit nog beter te kunnen doen hebben zij van positie gewisseld en heeft de partij versterking gekregen van mensen die het belang van de ouder wordende Dongenaar serieus nemen en die allen graag in de raad willen plaatsnemen.

De kieslijst voor de verkiezingen ziet er nu als volgt uit:

1. Jan Kennekens, lijsttrekker
2. Marius van der Heijden
3. Bas Evegaars
4. Piet Leemans
5. Stijn Kennekens

De OVD, Ouderenpartij voor Dongen, behartigt de belangen van alle Dongenaren, waarbij het accent gelegd wordt op het ouder worden en het ouder zijn. Ouder worden is ieders toekomst! Het aantal ouderen zal de komende jaren aanzienlijk groeien. De partij trekt geen leeftijdsgrenzen omdat ouder zijn voor ieder mens anders voelt en beleefd wordt. Ook staat de deur open voor jongeren omdat zij de ouderen van toekomst zijn. Relevante zaken die momenteel spelen of gaan spelen in Dongen vragen voor hen om toekomstbestendige besluiten. De OVD wil een dynamische partij zijn die midden in de samenleving staat om vanuit het hier en nu de focus te richten op de toekomst. Ook mindervaliden, hulpbehoevenden en minder draagkrachtigen in de Dongense samenleving kunnen op onze steun rekenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen