‘Leer Dongen Kennen… ook in deze lockdown’

Foto:

Voor de tweede achtereenvolgende keer moesten vele winkeliers in Dongen hun deuren half december sluiten. Een ongelooflijk bittere pil, weer dicht in de drukste tijd van het jaar.

Of de coronamaatregelen eind deze week versoepeld worden is nog maar de vraag. Het is typisch dat deze maatregelen vrijwel iedere keer op het bord van de kleinere winkeliers en de horeca terecht komen. Je zult maar een zogenaamde niet-essentiële winkel hebben. ‘Wees loyaal, koop lokaal’ is een veelgehoorde kreet sinds de start van de coronacrisis. Maar wat te doen als een groot deel van de winkels de deuren gedwongen moet sluiten?

De lockdown betekent echter niet dat de Dongense winkeliers stilzitten. Er zijn allerlei mogelijkheden om je aankopen lokaal te doen en de  lokale middenstand door deze moeilijke tijd heen te helpen. Hoe dan?

In onderstaand overzicht vind je een aantal ondernemers waar je, ook in deze lockdown, nog terecht kan voor je aankopen. Een oproep dus aan alle Dongenaren om de spreuk ‘wees loyaal, koop lokaal’ ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De lokale winkeliers zullen je dankbaar zijn.

Dit artikel wordt met regelmaat aangevuld. Kijk dus gerust nog een keer of je  de winkel waar jij graag iets wilt kopen, kunt vinden

Knus Zusje


Bij ons, Knus Zusje (Hoge Ham 107), kun je voortaan shoppen in de buitenlucht! (buiten verkoop is wel toegestaan). Voor onze winkel hebben we een aantal rekken en tafeltjes staan waar we onze kleding en spulletjes aanbieden. We vullen onze rekken dagelijks aan en veranderen het assortiment, zodat klanten die de ene dag al zijn geweest, de volgende dag weer blij verrast zullen zijn. Je kunt binnen bij de voordeur afrekenen. Het is ook toegestaan om iets op zicht mee naar huis te nemen, thuis te passen en later terug te komen. We maken het iedereen zo leuk en makkelijk mogelijk!

Ook via de etalages, die we regelmatig veranderen, kun je (window) shoppen. Zie je iets leuks, dan kun je je bij de voordeur melden of een mailtje sturen. We pakken het voor je of zetten het voor je klaar, zodat jij het kunt komen ophalen of direct meenemen. De klanten vinden het geweldig! Ze maken een wandelingetje met een doel: Even snuffelen in de rekjes
en/of window shoppen. Zo blijven we toch iets positiefs uitstralen en kun je heerlijk shoppen in de buitenlucht!

Tot slot kun je via onze webwinkel www.knusdongen.nl bestellen, ophalen en eventueel ruilen/terugbrengen.

Team Knus

van Stokkom
Juwelier van Stokkom aan de Hoge Ham 146 is geopend voor Click & Collect!

Wij zijn dagelijks speciaal voor u aanwezig van 10.00 tot 15.00 voor het brengen en halen van:

  • Reparaties (ook batterijen)
  • Bestellingen
  • Onderhoud aan sieraden en horloges

Kijk op www.juweliervanstokkom.nl of in onze etalage

Nu in de etalage grote winter Sale!

 

René van Strien Schoenmode
KOOP JUIST NU LOKAAL!

Scoor nu je schoenen met hoge kortingen! Bestellen kan via Facebook of de etalage. Topmerken o.a. Gabor, Fl. van Bommel, Red-Rag, Van Lier, Waldlaufer, Gaastra, Piedi Nudi en vele andere merken.

René van Strien Schoenmode – Tramstraat 46 – Dongen.

 

Bruna Dongen
Nieuw bij Bruna!! Vanaf nu kun je van elk boek zien of deze in de winkel al op voorraad ligt. Je kunt het boek dan met een paar klikken direct reserveren en deze nog dezelfde dag in de winkel ophalen. Koop lokaal was nog nooit zo makkelijk. Bovendien besparen we zo ook nog eens nog meer bezorgbusjes in Dongen. Klik op de afbeelding voor de website

GSM Shop Dongen

Wij zijn Open!!!
Afspraak maken is niet nodig.

Voor alle smartphone reparaties en tablet reparaties.

Ook voor brengen en ophalen van uw post nl pakketten.

[email protected]
0162 748734
0620780484 whatsapp

 

Uniek Lingerie

Het team van UniekLingerie is dagelijks aanwezig van 09.00 tm 17.00 uur. Kom gezellig langs en we helpen u graag met net dat ene mooie item uit onze collecties van Prima Donna, Marie Jo, Ten Cate, Calvin Klein, Anita, Oroblu, etc., etc.

Om u een idee van ons prachtige assortiment te geven is er een etalage met de nieuwste collectie badmode en lingerie én een Sale etalage, beide etalages verzorgd door onze Joella.

De gehele SALE is wel liefst 50% korting!!!

 

Dus…graag tot ziens bij UniekLingerie

 

Het Bonte Schaep

YES, YES, YES! Er zijn nieuwe (héle toffe) items toegevoegd aan de sale.

1 item 30%, 2 stuks 40% en vanaf 3 stuks 50% korting

Shop online of bel een van onderstaande winkels om te bestellen.

Dongen – 0162 37 16 01
Drunen – 0416 37 92 79
Heusden – 0416 66 20 92
Oosterhout – 0162 42 56 57
​Prinsenbeek – 076 20 05 322
Zaltbommel – 0418 516301

Hopelijk zien we je weer snel.

Liefs, Harm & Lenneke
Team Het Bonte Schaep

P.s. Volg ons op Instagram en Facebook voor veel inspiratie!

Dongense Dingen
De winkel annex koffiebar van Dongense Dingen, die je kunt vinden aan de Hoge Ham 159 (voorheen de Schoenenreus) heeft de winkel tijdelijk aangepast naar ‘De Dongense Kijkshop’. Alle artikelen die we in onze winkel aanbieden staan nu keurig genummerd in de ruime etalages. Ze zijn te bestellen op de website www.dongensedingen.nl , overdag in de winkel, maar ook door te appen of te bellen naar nummer 06-36323131. Daarbij kun je een keuze maken uit afhalen of gratis laten bezorgen (in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart) . En dat gebeurt vaak al binnen 24 uur.”

“Ga eens een wandelingetje maken door het dorp en bekijk ons ruime aanbod in ‘De Dongense Kijkshop’” aldus Bart. “In de etalages staat precies vermeld hoe je de artikelen kunt bestellen en tijdig kunt ontvangen. Wees loyaal, koop lokaal!”

Koffie to go
Zoals bekend zit Dongense Dingen in hetzelfde pand als kledingreparatie- en veranderatelier ’t Pauwke. Vanwege de reparatiefunctie is dat een essentiële winkel. De deur staat dus gewoon open om bij Dongense Dingen uw bestelling door te geven, waarna de bestelde artikelen bij u thuis bezorgd worden. En dan heeft u ook meteen de gelegenheid om een koffie to go te scoren.

Onze buurt bakkerij

Turkse pizza met groente 3+1 gratis

Oude baan 2b
5104AX DONGEN

 

 

 

Shoeby Dongen
Looiersplein 47

Wij hebben click en collect. Pastassen.

Shoeby is ook een DHL punt. Er is dus elke dag iemandaanwezig. Voor kopende klanten is er een leuke actie

 

 

 

 

 

Peter van Rijen Casuals & Basics

Reacties

Cookieinstellingen