Lucky Dancing verhuist van Dongen naar Oosterhout

07 aug 2021, 16:45 Nieuws
dansenvoeten
Na meer dan 12,5 jaar stijldansavonden in het Schouw en de Cammeleur te hebben georganiseerd verhuist Lucky Dancing Dongen naar een nieuwe locatie.
Dat meldt de vereniging in een persbericht. "Na de verhuizing van het Schouw naar de nieuwe Cammeleur was het wel even wennen. De uitstraling en sfeer van de oude locatie was daar in het begin nog ver te zoeken maar in de loop van de tijd is men er in samen met de verhuurder toch in geslaagd de bovenzalen van de Cammeleur iedere 14 dagen om te toveren in een ruimtewaar het gezellig en leuk dansen en vertoeven was. Dit was dan ook terug te zien in het oplopende aantal bezoekers die graag een leuke dansavond in deze mooie locatie wilden bezoeken" aldus Lucky Dancing..
"Na de coronaperiode verliep de opstart in Juni 2021 voorspoedig" vervolgt het bericht. "Er kwamen meer aanmeldingen dan dat er beschikbare plaatsen waren. Dit gaf hoop voor de toekomst. Een aanbod voor een nieuwe huurperiode van 21 dansavonden voor het dansjaar 21/22 bleek echter voor de exploitant het Donckhuys een brug te ver omdat er teveel onoverbrugbare problemen waren. Gezien het zwaar weer waarin de Cammeleur nu verkeert, is dit qua exploitatie waarschijnlijk wederom een aderlating. Voor LUCKY DANCING DONGEN was dit eveneens een tegenvaller daar men er van uit gegaan was dat een nieuwe huurperiode geen problemen zou opleveren."
"Daar het nieuwe dansseizoen al weer op 4 September van start gaat is LUCKY DANCING DONGEN daarom naarstig op zoek gegaan naar een vergelijkbare zaal in Dongen of omgeving. Men heeft deze gelukkig gevonden bij Dancemasters in Oosterhout . Deze danszaal is qua afmeting en capaciteit en uitstraling zeker vergelijkbaar met de oude locatie."
"Mocht u dus de komende maanden graag eens behoefte hebben om op een zaterdagavond te komen stijldansen dan bent u meer dan welkom op de nieuwe locatie Rulstraat 9a, in Oosterhout. U bent dan zoals reeds 12,5 jaar het geval was weer verzekert van een gezellige avond om eens een dansje en praatje te maken."