Nog maar 1 nachtje slapen….ben jij er al klaar voor?

Foto:

Morgen, donderdag 10 juni horen de examenkandidaten of zij het er goed van af hebben gebracht. Voor een deel van hen is het nog even spannend maar voor een ander deel is het al wel duidelijk dat ze straks een diploma rijker zijn. En dat mag natuurlijk gevierd worden!

De webshop www.dongensedingen.nl heeft nu een assortiment superleuke cadeautjes voor geslaagden aan het assortiment toegevoegd. Wellicht strooien de coronamaatregelen nog roet in het eten voor wat betreft de grote examenfeesten, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de geslaagden niet beloond hoeven te worden voor hun behaalde diploma’s.

Bij www.dongensedingen.nl vind je de leukste cadeautjes om er toch een leuk feestje van te maken en om de buitenwereld  te laten zien dat er hard gewerkt is om dit resultaat te behalen. Ballonnen, slingers, bierpullen, windowsigns snoeppotten…noem maar op. Dus ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, buren, familie, vrienden en kennissen van leerlingen die nu nog volop aan het zwoegen zijn om over een paar weken trots hun resultaten te kunnen tonen.. kijk gauw in de webshop en sla je slag zodat je straks niet meer halsoverkop hoeft te bedenken wat je mee moet nemen naar de geslaagden.

Deze artikelen zijn te bestellen in de genoemde webshop en worden binnen 24 uur na bestelling gratis thuisbezorgd in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart. Sla je slag!

Reacties