Houten vloer kopen? Geef jouw interieur een boost!

Foto:

Advertorial Woontrends, ze komen elk jaar komen weer voorbij. Mensen blijven zoeken naar manieren om hun interieur naar een hoger niveau te tillen. Van verftrends tot nieuwe kleurencombinaties en bijzonder meubilair. Alles komt voorbij. Alle trends hebben iets gemeen: ze komen en gaan. Een houten vloer kopen is de manier om je interieur permanent een boost te geven. In dit blog lees je waarom.

Brengt de natuur naar binnen door het kopen van een houten vloer
Laten we beginnen met de uitstraling van hout. Die is namelijk prachtig. De warme uitstraling van de vloer, de natuurlijke lijnen in het hout – een houten vloer vloer oogt luxe en rustgevend tegelijk. Die natuurlijke charme is een van dé redenen waarom mensen een houten vloer kopen. Mensen houden ervan om de natuur niet alleen buiten te zien, maar ook vooral naar binnen te halen.

Duurzame investering in je huis
Een ander voordeel van hout is de levensduur en de waardeverhogende eigenschap die het heeft. Tenminste, als je een houten vloer van hoge kwaliteit koopt. Een voorbeeld van zulk hout is het hoogwaardige eikenhout van Dutzfloors. Deze vloerspecialist maakt uitsluitend vloeren van Europees eikenhout uit verantwoord beheerde bossen.

Dat een hoogwaardige vloer een duurzame invesering is, zit ‘m vooral in de levensduur. Een vloer van hoogwaardig eikenhout gaat bij goed onderhoud zomaar tientallen jaren mee. Dutzfloors voorziet haar vloeren van A-kwaliteit olielagen die machinaal worden aangebracht. Dit beschermt de vloer tegen zeer intensief voetverkeer en voorkomt slijtage.

Met het juiste hout hoef je dus niet bang te zijn dat je om de zoveel jaar een nieuwe houten vloer hoeft te kopen. Een sterke houten vloer gaat jarenlang mee. En mocht jij je huis ooit verkopen: een goede vloer is na 30 jaar nog steeds zijn geld waard.

Passende vloeren voor elk interieur
Interieuren zijn er in alle soorten, kleuren en maten. De een houdt van een lichte Scandinavische inrichting, de ander van een knus en druk interieur. Wil je je woonkamer opkrikken maar ben je bang dat de toevoeging er niet goed bij past? Daar hoef je met een op maat gemaakte houten vloer niet bang voor te zijn.

Het grote voordeel van maatwerk is namelijk dat zulke vloeren altijd passen bij jouw gewenste interieur. Jij bepaalt zelf hoe de vloer eruit gaat zien. Licht, wit, grijs, donker, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de eventuele bewerkingen en het legpatroon geven een houten vloer een uniek karakter.

Wil jij je interieur een echte boost geven? Jaarlijks wisselende trends zijn leuk. Maar als je een blijvend resultaat wilt, is een hoogwaardige houten vloer de moeite waard.

 

Reacties