Kerstloterij Scouting St. Jozef

Foto:

Doe mee met de jaarlijkse kerstloterij van Scouting St. Jozef en maak kans op een overheerlijke ambachtelijk gemaakte bakkerstaart. Help één van de leukste jeugdverenigingen van Dongen en koop vanaf zaterdag 14 november onze loten. Ook dit jaar zal de opbrengst van de loterij worden gebruikt om grote uitgaven, zoals kampmaterialen, te bekostigen.

Voor het kleine bedrag van slechts 50 eurocent maakt u al kans op een prijs, maar u bent natuurlijk vrij om te bepalen hoeveel loten u bij onze leden koopt. Dit jaar niet met een huis aan huis verkoop maar individueel door onze leden die op een creatieve en Covid-proofmanier zoveel mogelijk, via hun eigen sociale kanalen, de uitdaging aangaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Op een later tijdstip zullen wij ook onze loten webshop lanceren.

De trekking zal plaats vinden op vrijdag 18 december om 20:00 uur tijdens een live uitzending vanaf ons Scoutinggebouw ’t Wezelhonk. De winnende lotnummers worden op dongen.nieuws.nl en in het eerstvolgende Weekblad voor Dongen na de trekking bekend gemaakt. Bovendien zal de uitslag te zien zijn op onze website: http://www.st-jozefgroep.nl en op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/scouting.st.jozef.dongen

Help de kinderen van Scouting St. Jozef en koop loten!

Reacties