De leukste Dongense cadeaus vind je op www.dongensedingen.nl

Foto:

Op de website www.dongensedingen.nl vind je een uitgebreide collectie cadeau-artikelen met een Dongens tintje. Naast het Donges Léesplangeske zijn er ook een groot aantal artikelen te vinden met daarop de bekende Skyline van Dongen.

In de skyline  collectie vind je momenteel: telefoonhoesjes, bidons, sleutelrekjes,  T-shirts en sleutelhangers. Binnenkort wordt de collectie verder uitgebreid met nieuwe artikelen. Leuk om te geven, leuk om te krijgen of gewoon leuk om voor jezelf te kopen.

De website www.dongensedingen.nl blijft het assortiment uitbreiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van mondkapjes met daarop de skyline van Dongen ( en met of zonder de spreuk: Ik houd TUF wél tegen)? Uniek zijn ook de theelepels met het Wapen van Dongen of de Laurentiuskerk, beide exclusief gemaakt voor deze webshop. Deze verzilverde theelepels worden geleverd in luxe cadeaudoosje. Met zo’n cadeau maakt u iedereen blij!

Laat zien dat je trots bent op Dongen en ga snel naar www.dongensedingen.nl om het aanbod te bekijken. Bestellingen in Dongen worden gratis bezorgd.

Pop-Up Store
Van half november tot eind december vind je  Dongense Dingen in een pop-up store in hartje Dongen. Een ideale plek om jouw sint- en kerstcadeaus aan te schaffen. Naast de artikelen uit de webshop zul je daar ook snoep uit Grootmoeder’s Tijd tegenkomen. Houd dongen.nieuws.nl in de gaten voor meer informatie hierover.

Actie: bestel nu voor een bedrag boven de € 20,00 incl. BTW in de webshop www.dongensedingen.nl en krijg een sleutelhanger met de skyline van Dongen t.w.v. € 4,95 helemaal gratis

www.dongensedingen.nl is een initiatief van www.dongen.nieuws.nl

Reacties