Nieuw in Dongen! www.helder-hypotheekadvies.nl

Foto:

Advertorial Het aantal hypotheekaanvragen stijgt. Huizen gaan boven de vraagprijs weg. “De markt is echt oververhit”, weet Linda van Loon- de Graaf, eigenaresse van Helder Hypotheekadvies (2020). “Ik merk dat mensen door de coronatijd meer bezig zijn met hun financiën en in het verlengde daarvan, hun woonsituatie.”

“Het lijkt wel of stellen die toch al plannen hadden om hun huis te verkopen, verbouwen of de overwaarde wilden verzilveren door corona een zetje kregen”, zegt Linda. “Ondanks de ellende blijkt het ook een tijd van dromen verwezenlijken, knopen doorhakken en geld vrijmaken om meer te genieten van het leven. Ik help mensen hierbij op het gebied van financiering en hypotheek.”

Waarom Linda?
“Wat ik vaak terugkrijg is dat ik ingewikkelde dingen goed en geduldig uitleg. Ik vind het erg belangrijk dat mijn klanten exact weten welke verplichting ze aangaan met een geldverstrekker. Daarnaast luister ik goed naar wat mensen willen. Je hebt er niks aan als je door de hoogte van de hypotheek bijvoorbeeld je dromen en toekomstplannen niet kan waarmaken.”

Wat biedt Helder?
“Een onafhankelijk advies dat precies bij jou past. Je kunt mij beschouwen als een soort hypotheekcoach die als het ware naast je loopt, van je eerste tot je laatste huis. Je kunt erop vertrouwen dat de financiële producten die je afneemt toekomstbestendig zijn en goed bij je passen.”

Horen we nog iets van jou na de krabbel?
“Jazeker. Gedurende de looptijd neem ik met natuurlijke tussenpozen contact op. Zo blijf ik op de hoogte van wijzigingen in je privésituatie. Ik denk met je mee en bekijk of ik jouw financiële gezondheid nog ergens kan verbeteren.”

website: www.helder-hypotheekadvies.nl

Bel 06 30 03 20 89 of mail naar [email protected]

Reacties